Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Άδειασαν τον κουμπαρά με τα χρήματα για τα αδέσποτα!

Άδειασαν τον κουμπαρά με τα χρήματα για τα αδέσποτα!

0

Η φιλοζωική ομάδα «Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης» τον είχε τοποθετήσει στο pet shop Κιβωτός

Η Πρόεδρος του Συλλόγου, Λ. Τζεμπραηλίδου ανέφερε στο ‘’Ε’’ το περιστατικό, παρουσιάζοντας και τη σημερινή δράση του Συλλόγου


Τον κουμπαρά που είχε τοποθετήσει η φιλοζωική «Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης» στο pet shop Κιβωτός έκλεψαν δύο νεαρά άτομα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες. Συγκεκριμένα, άρπαξαν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που είχε συγκεντρωθεί προκειμένου να αγοραστούν τροφές για τα αδέσποτα της Ξάνθης. Βέβαια, δεν είναι κάτι, που συμβαίνει δυστυχώς, πρώτη φορά. Η Πρόεδρος του Συλλόγου, Λουλουδιά Τζεμπραηλίδου με πικρία έκανε μνεία στο ‘’Ε’’ για το ατυχές περιστατικό σημειώνοντας πως μολονότι το ποσό δεν ήταν μεγάλο, παρόλα αυτά ήταν σημαντικό. Στη συνέχεια, ενημέρωσε το ‘’Ε’’ πως τα έσοδα από το Bazaar και άλλες ενέργειες του συλλόγου, προορίζονται αποκλειστικά για το καταφύγιο με σκοπό να καλύψουν, δηλαδή τις επιτακτικές ανάγκες. «Άλλωστε, συντηρούνται γύρω στα 85 ζώα, τα οποία βέβαια έχουν αυξημένες ανάγκες και πολλές φορές και τραυματισμούς», εξήγησε η κα Τζεμπραηλίδου.

 

Ουσιαστική Στήριξη από τους συμπολίτες μας αιτείται ο Σύλλογος

Επίσης, αναφορικά με την σημερινή κατάσταση του Συλλόγου, η κα Τζεμπραηλίδου δεν παρέλειψε να τονίσει πως είναι ανάγκη οι συμπολίτες μας να στηρίξουν έμπρακτα τον Σύλλογο και να δώσουν συνάμα ώθηση στο έργο που επιτελεί. «Όλο αυτόν τον καιρό προσφέρουμε ένα ασφαλές καταφύγιο σε όλα τα αδέσποτα που έχουν την ανάγκη της δικής μας ουσιαστικής στήριξης. Συνεπώς, στην προσπάθειά μας να συνεχίσουμε αυτό το έργο χρειαζόμαστε την οικονομική στήριξη του κόσμου, με στόχο πάντα να κατοχυρώσουμε στέγη και ασφαλές περιβάλλον για τα αδέσποτά μας».

 

Χρύσα Κιατίπη

chkiatipi@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το Δ’ ΣΣ τίμησε τη «Μάχη των Οχυρών» παρουσιάζοντας το τιτάνιο έργο και το σθεναρό αγώνα

Πραγματοποιήθηκε επετειακή εκδήλωση με κατασκευαστικά στοιχεία για τα οχυρά, αλλά και τη σ…