Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ 28χρονη κατήγγειλε τον 62χρονο πατέρα της για βιασμό επί 5 χρόνια

28χρονη κατήγγειλε τον 62χρονο πατέρα της για βιασμό επί 5 χρόνια

0
viasmos skia

Ο 62χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Εχίνου  – Παραδέχθηκε την πράξη του αλλά υποστηρίζει ότι υπήρχε συναίνεση – Δεν ασκήθηκε ποτέ βία υποστήριξε και η 28χρονη

 

Ο ιατροδικαστής Ν. Κιφνίδης που εξέτασε την 28χρονη ανέφερε στο “Ε” πως δεν υπάρχουν ευρήματα βιασμού

 

Βιασμό από τον 62χρονο πατέρα της επί 5 χρόνια κατά συρροή κατήγγειλε την Δευτέρα 23/1 η 28χρονη σήμερα κόρη του. Άμεσα οι Αστυνομικοί του Α.Τ. Εχίνου όπου έγινε η καταγγελία τον συνέλαβαν. Την είδηση δημοσίευσε σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα “Φωνή της Ξάνθης”. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας ο πατέρας παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με την κόρη του αλλά υποστηρίζει ότι υπήρχε συναίνεση. Ανέφερε δε ότι η τελευταία φορά ήταν πριν μία εβδομάδα ενώ η κόρη του καταγγέλλει ότι βιάστηκε από τον πατέρα της πριν 3 μέρες. Και οι δύο υποστήριξαν ότι ποτέ δεν ασκήθηκε βία. Ο ιατροδικαστής κ. Νίκος Κιφνίδης που την εξέτασε σήμερα ανέφερε στο “Ε” ότι δεν έχει εντοπίσει κανένα εύρημα βιασμού.

Η 28χρονη είναι διαζευγμένη  και μητέρα ενός παιδιού 3 ετών. Ο πρώην σύζυγός της διαμένει σε χώρα του εξωτερικού. Η ίδια διαμένει με τον πατέρα της  και το παιδί της σε ορεινό οικισμό της Ξάνθης ενώ η μητέρα της έχει αποβιώσει.

 

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…