Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τρεις περιπτώσεις διακίνησης στον Έβρο τα Χριστούγεννα

Τρεις περιπτώσεις διακίνησης στον Έβρο τα Χριστούγεννα

0

Συνελήφθησαν τρία άτομα. Ο ένας συλληφθείς επιχείρησε να αποφύγει τη σύλληψη ακινητοποιώντας το ΙΧ που οδηγούσε και… βάζοντάς το στα πόδια

Συνελήφθησαν την Κυριακή και τη Δευτέρα, σε περιοχές του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τρεις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, παράτυπους μετανάστες.

Στην πρώτη περίπτωση, το μεσημέρι της Κυριακής, στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Συνόρων (ύψος οικισμού Αρδανίου), αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, συνέλαβαν τον έναν άντρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί βανάκι και να μεταφέρει παράνομα πέντε παράτυπους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής αντιλαμβανόμενος την επικείμενη σύλληψη ακινητοποίησε το όχημα και τράπηκε πεζός σε φυγή, αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα της Δευτέρας σε επαρχιακή οδό, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού συνέλαβαν τον δεύτερο άντρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί βανάκι και να μεταφέρει παράνομα πέντε παράτυπους μετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, το βράδυ της Δευτέρας, στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης συνέλαβαν τον τρίτο άντρα, διότι οδηγώντας ΙΧ μετέφερε παράνομα τέσσερις παράτυπους μετανάστες.

Στη συνέχεια, κατασχέθηκαν τρία οχήματα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…