Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Το Μέγαρο Μουσικής Θράκης σήμερα και αύριο θα πλημμυρίσει από χριστουγεννιάτικες νότες

Το Μέγαρο Μουσικής Θράκης σήμερα και αύριο θα πλημμυρίσει από χριστουγεννιάτικες νότες

0

«Εορταστική Συναυλία» με την Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής – Θράκης σε συνδιοργάνωση του Δήμου Κομοτηνής

Το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής θα φιλοξενήσει την εκδήλωση με τίτλο: «Εορταστική Συναυλία» με την Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής – Θράκης σε συνδιοργάνωση του Δήμου Κομοτηνής, της ΔΚΕΠΠΑΚ και της  Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σήμερα, Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 στις 9μ.μ. Στη συναυλία συμμετέχει και ο Σύλλογος Φίλων Χορωδιακής Μουσικής Κομοτηνής «Ο Εύμολπος».

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου τα «Κάλαντα και εορταστικές νότες» θα ακουστούν από τα Μουσικά Σχολεία της Περιφέρειας ΑΜΘ, για τα παιδιά της Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού. Όλα τα μουσικά σχολεία συμπράττουν και τραγουδούν μαζί χριστουγεννιάτικες μελωδίες στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής. Σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΑΜΘ.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Απαιτείται ηλεκτρονική κράτηση θέσης μέσα από την πλατφόρμα της Περιφέρειας ΑΜΘ στο: https://open.pamth.gov.gr. ή τη σελίδα της Περιφέρειας ΑΜΘ: pamth.gov.gr στη συνέχεια κάνετε click στο εικονίδιο με το πληκτρολόγιο online κρατήσεις θέσεων / online booking, εκτυπώνετε την κράτηση και την επιδεικνύετε κατά την είσοδό σας στο Μέγαρο. Σε περίπτωση ακύρωσης παρακαλώ να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 2531353910, 2531352112 & 2531354230.

Θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται από τη νομοθεσία κατά του COVID-19. Κατά τη διάρκεια της παράστασης συστήνεται η χρήση μάσκας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ψηφιδωτά λάμποντα!

«…είχε στα μάτια ψηφιδωτό τον καημό της Ρωμιοσύνης, εκείνου του πέλαγου τον καημό σαν ήβρε…