Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Στο Σουφλί ζωντανεύουν ήρωες από παραμύθια με αφορμή τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Στο Σουφλί ζωντανεύουν ήρωες από παραμύθια με αφορμή τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

0

Πρόκειται για το θεματικό πάρκο «Σαν Παραμύθι», που λειτουργεί για 7η συνεχή χρονιά, προσελκύοντας πλήθος κόσμους από τον Έβρο και όχι μόνο

Το Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο «Σαν Παραμύθι…» άνοιξε και φέτος, για 7η χρονιά, τις πύλες του στο Σουφλί. Με πρωτοβουλία του «Συλλόγου Εθελοντών και Νεολαίας Σουφλίου ΚινήΣου», σε συνεργασία με τον Δήμου Σουφλίου και τους συλλόγους, «Εν Λευκώ», «Θρακική εστία», «ΝοιάΖΩμαι», «Νήμα Ζωής» και άλλους τοπικούς συλλόγους ,ανάβει τα φώτα του ,φοράει τα καλά του στο «Βιομηχανικό συγκρότημα Τζίβρε» και μυεί τον επισκέπτη στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα, δείχνοντας απόλυτο σεβασμό στην ιστορία και την παράδοση του τόπου.

Φέτος την τιμητική της έχει η «Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων», χωρίς να λείπουν και άλλοι αγαπημένοι ήρωες των παιδικών μας χρόνων, όπως ο Μίκυ και η Μίνυ, ο Χάρι Πότερ, ο Χάνσελ και η Γκρέτελ κ.ά. Όλοι τους καλούν τους μικρούς φίλους να λάβουν μέρος σ’ ένα μαγικό «κυνήγι του θησαυρού», βοηθώντας την Αλίκη να λύσει την μικρή παρεξήγηση ανάμεσα στην Ντάμα Κούπα και την αδερφή της, τη Λευκή Βασίλισσα, Μιράνα.

Έτσι με οδηγό έναν παραμυθένιο χάρτη που παίρνουν τα παιδιά, μόλις φτάσουν στο πάρκο, θα πρέπει να ανακαλύψουν τους τέσσερις θησαυρούς που σκόρπισε η Ντάμα Κούπα στους χώρους του συγκροτήματος Τζιβρέ. Τη φεγγαρόπετρα, την μπουκιά του λύκου, το μαγικό κλειδί και το facepainting.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Αλέξανδρος Κοκκαλίδης μας γνωρίζει τη θρακιώτικη λύρα

Ξεκινώντας από σύγχρονα μουσικά ακούσματα και χωρίς πρότερη επαφή με τον παραδοσιακό πολιτ…