Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Σε Χριστουγεννιάτικο τουρνουά Καλαθοσφαίρισης  συμμετείχε ο ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ

Σε Χριστουγεννιάτικο τουρνουά Καλαθοσφαίρισης  συμμετείχε ο ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ

0

Διοργανώθηκε από τον Α.Σ. ΆΡΗΣ το τετραήμερο 27 έως και 30 Δεκεμβρίου

Σε Χριστουγεννιάτικο τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Παμπαίδων στη Θεσσαλονίκη συμμετέχει το τετραήμερο 27 με 30 Δεκεμβρίου ο ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ Ξάνθης, που διοργανώνεται από τον ΑΣ ΑΡΗΣ.

Γράφει για τη συμμετοχή της ομάδας της Ξάνθης, η πρόεδρος Νατάσα Μακρή:

«Σε ένα να πολύ σημαντικό τουρνουά ακαδημιών καλαθοσφαίρισης που διοργανώνει ο ΑΣ ΑΡΗΣ παίρνει μέρος και ο ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ, με τμήματα Παμπαίδων (2008 και νεότερα).

Συγκεκριμένα, η δική μας ομάδα αποτελείται από αθλητές που έχουν γεννηθεί το 2008-2009 και δύο αθλητές το 2010 με προπονητή τον ΓΙΑΝΝΗ ΘΕΡΜΟ.

Το U14 X-MAS TOURNAMET με την επωνυμία «Auto Net Parts 1st X-MAS U14» είναι μια διοργάνωση στην οποία θα συμμετάσχουν ομάδες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό κι έχει ως σκοπό να γίνει θεσμός και να αναβαθμίζεται χρόνο με τον χρόνο.

Ένα γεμάτο τετραήμερο, με μπάσκετ, από 27 εως 30 Δεκεμβρίου, που σκοπός του δεν είναι μόνο ο ανταγωνισμός, η εκγύμναση του σώματος και του νου αλλά και η κοινωνικοποίηση και διασκέδαση των μικρών μας αθλητών.

Διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας και της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κι έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Διεξάγεται στο «Nick Galis Hall», με τη συμμετοχή των παρακάτω ομάδων: ΑΡΗΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΚΑ, ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ, ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ, ΒΑΡΝΤΑΡ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ και BUBA.

Εμείς ήρθαμε και το απολαμβάνουμε!

Ευχαριστούμε τον Άρη που μας προσκάλεσε για να πάρουμε μέρος σε τούτη την πολύ όμορφη εμπειρία και ιδιαίτερα τον κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΕΤΑΛΩΤΗ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΚ, υπεύθυνο του μάρκετινγκ, με θεσμικό κι οργανωτικό ρόλο, στον ΑΣ ΑΡΗΣ, που έπλεξε το εγκώμιο της Ακαδημίας μας, ώστε να προταθούμε γι’ αυτήν την συμμετοχή!

Ευχαριστούμε επίσης, τον κ. ΑΝΔΡΕΑ ΚΕΣΑΠΙΔΗ προπονητή της Εφηβικής ομάδας, Υπεύθυνο Αναπτυξιακού Προγράμματος και συνδετικό κρίκο των τμημάτων υποδομής με την ανδρική ομάδα του ΑΣ ΑΡΗΣ για την πολύ καλή ως τώρα επικοινωνία και καθοδήγηση μας!

Ευχαριστούμε τέλος, τους γονείς της Ακαδημίας μας, που σε κάθε μας βήμα και καινούρια εμπειρία είναι αρωγοί και συνοδοιπόροι

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έκανε το 1-1 με την ΧΑΝΘ ο Λεύκιππος επικρατώντας με 70-54

Αύριο το καθοριστικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη Ο Λεύκιππος έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι …