Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΣΑΠΠ: Κορυφαίοι παίκτες της χρονιάς οι Μασούρας, Μπακασέτας, Παλάσιος

ΠΣΑΠΠ: Κορυφαίοι παίκτες της χρονιάς οι Μασούρας, Μπακασέτας, Παλάσιος

0

Καλύτερος προπονητής ο Γιοβάνοβιτς

Σε μία λαμπρή τελετή ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ) βράβευσε τους κορυφαίους και τις κορυφαίες για την αγωνιστική περίοδο 2021/22, αλλά και εκείνους που ξεχώρισαν για την προσφορά και το ήθος τους, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Συγκίνηση προκάλεσε με την υπέροχη κίνηση του ο επιθετικός της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος παρέδωσε το βραβείο του Fair Play για τον πανηγυρισμό του μετά το γκολ επί του Άρη, στους γονείς του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού.

Κορυφαίος προπονητής της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, αναδείχθηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής ο Γιώργος Μασούρας του Ολυμπιακού, καλύτερος ξένος ο Σεμπαστιάν Παλάσιος του Παναθηναϊκού, καλύτερος γκολκίπερ, ο Γιούρι Λοντίγκιν για τις επιδόσεις του με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, προτού πάρει μεταγραφή στους “πράσινους”, καλύτερος Έλληνας του εξωτερικού ο Τάσος Μπακασέτας και κορυφαίος διαιτητής ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Το λόγο πήρε στην αρχή ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής, ο οποίος τόνισε πως: “Το ποδόσφαιρο είναι ένα, δεν έχει φύλο και παίζεται από ανθρώπους. Δεν υπάρχει γυναικείο και αντρικό ποδόσφαιρο”.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προκρίθηκε στην επόμενη φάση των play offs ο Λεύκιππος

Αντιμετωπίζει αύριο τη ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη Με κορυφαίο τον Δημήτρη Καλαμπάκα που σημείωσε…