Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ολοήμερη χριστουγεννιάτικη αιμοδοσία από την «Αγάπη»

Ολοήμερη χριστουγεννιάτικη αιμοδοσία από την «Αγάπη»

0

Ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών διοργανώνει την 77η αιμοδοσία με την κινητή μονάδα του ΓΝΞ την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στο αμφιθέατρο

 

Μέρες που έρχονται δεν μπορεί η «ΑΓΑΠΗ» να μη μεριμνήσει και για αυτούς που υποφέρουν. Με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα εδώ και σαράντα επτά έτη (1975-2022) που λειτουργεί. Διοργανώνοντας μια Ολοήμερη Χριστουγεννιάτικη Αιμοδοσία.

Ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Ξάνθης καλεί λοιπόν στην εβδομηκοστή έβδομη εθελοντική αιμοδοσία και περιμένει τους ξανθιώτες εθελοντές με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης και την αρωγή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.). Σε συνδιοργάνωση με το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, την Περιφέρεια Α.Μ.Θ. και την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και το Σύλλογο Ποντίων Χορευτών Ξάνθης «ΤΡΑΝΤΕΛΛΕΝΕΣ» και την ευγενική υποστήριξη της ΣΜΥΡΔΕΞ ΑΕ και του Καταστήματος Ξάνθης «ΓΕΡΜΑΝΟΣ». Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου από τις 09:00πμ έως και τις 17:00μμ στο φουαγιέ του Δημοτικού Αμφιθεάτρου Ξάνθης. Στο κάλεσμά του ο σύλλογος αναφέρει: «ελάτε να αιμοδοτήσουμε μαζί, ελάτε να γιορτάσουμε μαζί, ελάτε να χαρίσουμε ένα ιδιαίτερο «ΔΩΡΟ» σε αυτούς που υποφέρουνε. Ερχόμαστε να αιμοδοτήσουμε είτε έχουμε εμβολιαστεί είτε όχι, αφού δεν έχει καθόλου σημασία για την αιμοδοσία ούτε υπάρχουν κάποιοι σχετικοί περιορισμοί».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτή την Κυριακή η κοπή βασιλόπιτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ξάνθης

Στην Λέσχη Αξιωματικών Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ξάνθ…