Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Οι Bazooka παρουσιάζουν το καινούργιο τους δίσκο στο Nostos Live το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου

Οι Bazooka παρουσιάζουν το καινούργιο τους δίσκο στο Nostos Live το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου

0

Μία από τις καλύτερες live μπάντες της εγχώριας, και όχι μόνο, σκηνής έρχεται για να επαναπροσδιορίσει το rock

Οι Bazooka επιστρέφουν στην Ξάνθη το Σάββατο στις 10 Δεκεμβρίου στο Nostos Live για να παρουσιάσουν τον καινούργιο της δίσκο «Κάπου Αλλού».

Το ”Κάπου Άλλου” είναι ξεκάθαρα το πιο διασκεδαστικό και πολυσυλλεκτικό άλμπουμ του συγκροτήματος, η δικιά τους αλήθεια. Η τρέλα και η πηγαία ενέργεια των Bazooka βρίσκονται ακόμα εκεί, αλλά πλαισιωμένες από μεγάλη όρεξη για πειραματισμό και καταστάσεις που οδηγούν την μπάντα στο να αφεθεί τελείως ηχητικά χωρίς κανέναν περιορισμό, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι ό,τι πιο κοντά στουντιακά έχουμε από τον ζωντανό ήχο του συγκροτήματος και αυτό είναι που το κάνει αναμφισβήτητα το καλύτερο συνολικό τους άλμπουμ μέχρι τώρα.

Η ξανθιώτικη μπάντα ΜΠΛΕΝΤΑΖ θα εμφανιστεί πριν τους Bazooka

Μαζί με τους θα εμφανιστούν και οι ΜΠΛΕΝΤΑΖ οι οποίοι είναι μια καινούργια Ελληνόφωνη Ροκ μπάντα από την πόλη της Ξάνθης πολλά υποσχόμενη, η οποία δημιουργήθηκε το 2019 και κινείται σε heavy rock ρυθμούς με αρκετά metal στοιχεία μέσα της. Έχει στο ενεργητικό της ένα στούντιο άλμπουμ με τίτλο «Κρυμμένος Κόσμος» το οποίο και παρουσιάζει στα live της, καθώς ετοιμάζει πυρετωδώς την δεύτερη δισκογραφική της δουλειά.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στο «φουλ οι μηχανές» για να απογειωθεί το Ξανθιώτικο Καρναβάλι

Αγορά και εστίαση ετοιμάζονται πυρετωδώς για να υποδεχτούν τους επισκέπτες μας – Αισιοδοξί…