Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Νέα κλοπή από ΙΧ στο πάρκινγκ των νεκροταφείων

Νέα κλοπή από ΙΧ στο πάρκινγκ των νεκροταφείων

0

Έσπασαν το τζάμι και πήραν τσάντα με χρήματα και έγγραφα-Παρέμβαση από τον Βασίλη Παπαδόπουλο

Νέα κλοπή από ΙΧ σημειώθηκε στα νεκροταφεία της Ξάνθης. Όπως αναφέρει συμπολίτης σε ανάρτησή τους, την Κυριακή άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου του που ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ των κοιμητηρίων και πήραν χρήματα, κάρτες, ταυτότητα και δίπλωμα. Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρει ότι οι δράστες διέφυγαν προς την κατεύθυνση του συνοικισμού Δροσερού, ενώ ο φύλακας παραδέχθηκε στον ίδιο ότι αντίστοιχα περιστατικά έχουν συμβεί κι άλλες φορές στο ίδιο σημείο.

Με αφορμή το συμβάν, σε δημόσια ανακοίνωσή του, ο Βασίλης Παπαδόπουλος, σημειώνει: «είπα κι εγώ στη αρχή… τίποτε αναγκεμένοι, θα ‘ταν αυτοί που μέρα μεσημέρι, ακινητοποίησαν, χτύπησαν και λήστεψαν, μονάχο γέρο που πήγε να περιποιηθεί το μνήμα της αγαπημένης του. Πώς το ‘μαθα; Ο γέρος ήταν ο πατέρας και η αγαπημένη η μάνα… Διαβάζω όμως κάθε τόσο, κραυγές απελπισίας κι άλλων ανθρώπων, καθημερινών, να περιγράφουνε παρόμοια συμβάντα.

Μεγάλη θλίψη! Φοβούνται οι νεκροί να δροσιστούνε, φοβούνται κι οι ζωντανοί να παν να τους δροσίσουν. Αν δε μας έμεινε να κρατήσουμε ορθό τον τοίχο των νεκρών, ας χτίσουμε τουλάχιστο για μας τους ζωντανούς, τείχη για να κλειστούμε περιμένοντας τη λευτεριά – το θάνατό μας».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εξαφανίστηκε 34χρονος στην Καβάλα

Καβάλα: Άφησε τα δίδυμα κοριτσάκια του στο σχολείο και έφυγε- Κτηνοτρόφος είπε ότι είδε το…