Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μαθητές του 2ου ΓΕΛ βρήκαν πορτοφόλι και το παρέδωσαν στο διευθυντή του σχολείου

Μαθητές του 2ου ΓΕΛ βρήκαν πορτοφόλι και το παρέδωσαν στο διευθυντή του σχολείου

0

Δημόσιο ευχαριστώ απευθύνει η κα Πουλουτίδου για την ανεύρεση του πορτοφολιού της και συγχαίρει το ήθος των τεσσάρων μαθητών

Σε επιστολή που έστειλε η κα. Πουλουτίδου Αναστασία ευχαριστεί τους μαθητές του 2 ου ΓΕΛ Ξάνθης Οσμάν Μεμέτ, Γκιρετλή Καάν, Δεμήρ Αλπερέν και Οσμάν Σεμήχ, για την εύρεση κι ασφαλή επιστροφή προσωπικού της αντικειμένου (πορτοφόλι), με τη διαμεσολάβηση του διευθυντή του σχολείου κ. Αργυρόπουλου Γεωργίου.

Προ ολίγων ημερών οι παραπάνω μαθητές βρήκαν στο δρόμο το απολεσθέν πορτοφόλι που περιείχε σημαντικά έγγραφα και κάρτες και το παρέδωσαν ακέραιο στον διευθυντή του λυκείου τους, ο οποίος ερχόμενος σε επικοινωνία μαζί με την κα. Πουλουτίδου εξασφάλισε την επιστροφή του.

Η ευχαριστήρια επιστολή έχει στόχο να ευχαριστήσει αλλά και να συγχαρεί και δημόσια για την αξιέπαινη πράξη τους, τις αξίες και την ευσυνειδησία τους. Επίσης συγχαίρει τις οικογένειες των παιδιών, τους καθηγητές τους και τον διευθυντή τους στο 2 ο ΓΕΛ Ξάνθης, για τη συνδρομή τους στην καλλιέργεια του ήθους τους.

Όπως επισημαίνεται, «τέτοιες πράξεις είναι σημαντικό να γνωστοποιούνται, καθώς στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε μας δίνουν την δυνατότητα να συνεχίζουμε να εναποθέτουμε τις ελπίδες μας για μια καλύτερη κοινωνία στις νέες γενιές».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …