Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Καταγγελία για ξυλοδαρμό 12χρονου και της μητέρας του μέσα στην αυλή του σχολείου της Ν. Καλλίστης  

Καταγγελία για ξυλοδαρμό 12χρονου και της μητέρας του μέσα στην αυλή του σχολείου της Ν. Καλλίστης  

2

Το περιστατικό καταγγέλλει στο «Ε» ο αδελφός του θύματος – Υποστηρίζει ότι η Διεύθυνση του  σχολείου προσπάθησε να υποβαθμίσει το περιστατικό βίας

 

Θύτης ένας 14χρονος συμμαθητής του 12χρονου – Μητέρα και παιδί μεταφέρθηκαν και νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο Κομοτηνής – Εξετάστηκαν από τον ιατροδικαστή

 

Θύματα ξυλοδαρμού έπεσαν ένας 12χρονος μαθητής Α’ Γυμνασίου Ν. Καλλίστης Ροδόπης καθώς και η μητέρα του από ένα 14χρονο συμμαθητή του. Το περιστατικό κατήγγειλε στο «Ε» ο αδελφός του, ισχυρίστηκε δε  πως ο 14χρονος Ρομά που επιτέθηκε τόσο στον αδελφό του όσο και στην μητέρα του συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές αλλά αφέθηκε ελεύθερος γιατί είχε παρέλθει το αυτόφωρο και πως τόσο ο αδελφός του όσο και η μητέρα του  χρειάστηκε να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο. 

Καταγγελία για  ξυλοδαρμό 12χρονου  και της μητέρας του από 14χρονο μέσα στην αυλή του γυμνασίου

Το  περιστατικό συνέβη την Παρασκευή στις 2 Δεκεμβρίου και σύμφωνα με τον αδελφό του 12χρονου θύματος ο 14χρονος του επιτέθηκε στην ώρα του διαλείμματος και τον χτύπησε ρίχνοντας τον πάνω στην τζαμαρία. Ο 12χρονος είχε έλθει στο συγκεκριμένο Γυμνάσιο τον τελευταίο μήνα και ο αδελφός του υποστήριξε πως δεν είχε τίποτε προσωπικό μαζί του κι ότι η επίθεση ήταν αναίτια. Η μητέρα τους ενημερώθηκε για  το περιστατικό και έσπευσε στο σχολείο για να συναντήσει τον Διευθυντή. Όπως καταγγέλλει ο αδελφός του θύματος και η μητέρα τους δέχτηκε επίθεση από τον 14χρονο και γρονθοκοπήθηκε στην κοιλιακή χώρα  και μάλιστα παρουσία του Διευθυντή του σχολείου. Πρόσθεσε δε ότι ο 14χρονος έβγαλε μαχαίρι. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από πλευράς της αστυνομίας Ροδόπης το περιστατικό καταγγέλθηκε και έλαβαν χώρα όλες οι νόμιμες διαδικασίες, ενημερώθηκε και η εισαγγελία, ενώ η δικογραφία έχει ολοκληρωθεί και πλέον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Τα θύματα ξυλοδαρμού μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο – Εξετάστηκαν από τον ιατροδικαστή

Μητέρα και παιδί μεταφέρθηκαν στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής όπου και νοσηλεύτηκαν για διάρκεια 24ωρών, ενώ εξετάστηκαν και από τον Ιατροδικαστή κ. Νικόλαο Κιφνίδη. Ο κ. Κιφνίδης μιλώντας στο «Ε» επιβεβαίωσε ότι τόσο ο 12χρονος όσο και η μητέρα του είχαν σημάδια ξυλοδαρμού χωρίς ωστόσο να φέρουν σοβαρά τραύματα.

Καταγγελίες ότι η Διεύθυνση του  σχολείου προσπάθησε να υποβαθμίσει το περιστατικό βίας

Να σημειώσουμε ότι ο αδελφός του θύματος κατήγγειλε επίσης στο «Ε» ότι η Διεύθυνση του σχολείου προσπάθησε να υποβαθμίσει το γεγονός και μάλιστα κάποιος καθηγητής απέδωσε στην …ζωηράδα του 14χρονου την πράξη του, ενώ είπε πως δεν υπήρχε εφημερεύων καθηγητής στον αύλειο χώρο όπως προβλέπεται.

Ως προς το αν ευσταθούν αυτές οι κατηγορίες για τη διαχείριση του περιστατικού από  την διεύθυνση του σχολείου θα αναμένουμε απαντήσεις από τους αρμόδιους.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…