Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Καταδίωξη διακινητών στο νομό Ροδόπης

Καταδίωξη διακινητών στο νομό Ροδόπης

0

Συνελήφθη ένας για τη μεταφορά παράτυπων μεταναστών και ένας ακόμη γιατί οδηγούσε ΙΧ που λειτουργούσε ως προπομπός

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης, σε οικισμό της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο διακινητές, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο άντρες, διότι ο ένας οδηγώντας τζιπ μετέφερε έξι  μη νόμιμους μετανάστες, ενώ ο δεύτερος οδηγώντας ΙΧ, λειτουργούσε ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων στο όχημα μεταφοράς των μη νόμιμων μεταναστών. Σημειώνεται ότι προηγουμένως, ο οδηγός του τζιπ δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής και συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα στον κάθετο άξονα Κομοτηνής – Ελληνοβουλγαρικών Συνόρων και τράπηκε πεζός σε φυγή.

Έπειτα από επιστάμενες έρευνες, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε οικισμό της Ροδόπης το ΙΧ που λειτουργούσε ως προπομπός και στο οποίο επέβαιναν και οι δύο διακινητές (οδηγοί των ανωτέρω οχημάτων), οι οποίοι και συνελήφθησαν. Τέλος, κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα και κινητά τηλέφωνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…