Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Καταδιώξεις διακινητών στην Εγνατία και τη Ν. Κεσσάνη Αβδήρων

Καταδιώξεις διακινητών στην Εγνατία και τη Ν. Κεσσάνη Αβδήρων

0

Συνελήφθησαν τέσσερις διακινητές σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις

Συνελήφθησαν στις 16 και 17-12-2022, σε περιοχές της Ροδόπης, της Ξάνθης και του Έβρου, τέσσερις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, παράτυπους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν τον έναν άντρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει έξι παράτυπους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει.

Στην δεύτερη περίπτωση, το ίδιο βράδυ σε επαρχιακή οδό της Ξάνθης (πλησίον του οικισμού Νέας Κεσσάνης), αστυνομικοί  του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης συνέλαβαν δύο άντρες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε ΙΧ και να μεταφέρουν τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη.

Στην τρίτη περίπτωση, στην Εθνική οδό Αρδανίου – Ορμενίου (πλησίον του οικισμού Φυλακτού), αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου με την συνδρομή αξιωματούχων του FRONTEX συνέλαβαν ακόμη έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με ένταλμα σύλληψης στην Αλεξανδρούπολη

Εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για συνέργεια σε διακίνηση παράτυπων μεταναστών Συνελήφθη το πρω…