Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν. Ξάνθης καλεί σε σύσκεψη την Κυριακή

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν. Ξάνθης καλεί σε σύσκεψη την Κυριακή

0

Το θέμα που θα συζητηθεί αφορά στην οργάνωση συλλαλητηρίου το Σάββατο 17/12 αλλά και άλλων δράσεων για την ακρίβεια, την ενέργεια και τους πλειστηριασμού

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν. Ξάνθης, την Κυριακή στις 4 Δεκεμβρίου θα διοργανωθεί σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης με κύριο θέμα την συζήτηση γύρω από το συλλαλητήριο το Σάββατο στις 17 Δεκεμβρίου όπως και άλλων δράσεων για αυξήσεις στους μισθούς, ενάντια στην ακρίβεια και τους πλειστηριασμούς.

«Η πετυχημένη απεργία στις 9 Νοέμβρη και οι μεγάλες απεργιακές διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα και στην πόλη της Ξάνθης έστειλαν ηχηρό το μήνυμα κλιμάκωσης του αγώνα. Διατράνωσαν την απόφαση των εργαζομένων ότι δεν συμβιβαζόμαστε με τη φτώχεια και την παγωνιά, ότι δεν πρόκειται να πεθάνουμε για τα κέρδη της εργοδοσίας, ότι το λογαριασμό της ακρίβειας θα τον στείλουμε σε αυτήν και στην κυβέρνηση», όπως αναφέρουν οι ίδιοι. Παράλληλα, η αντίδραση επικεντρώνεται και στο μεγάλο θέμα των ημερών που είναι οι υπέρογκοι λογαριασμοί ρεύματος σε ιδιώτες και επιχειρήσεις καθώς και οι περικοπές σε Υγεία, Παιδεία, Κοινωνική Ασφάλιση σε συνάρτηση με την επερχόμενη αύξηση των φόρων.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …