Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Γιορτινά τραπέζια για τους εργαζόμενους του δήμου Ξάνθης

Γιορτινά τραπέζια για τους εργαζόμενους του δήμου Ξάνθης

0

Αντάλλαξαν ευχές με το δήμαρχο

 

Ο καιρός υπέρλαμπρος, βοήθησε τους εργαζόμενους του Δήμου να τιμήσουν το έθιμο, παραμονές Πρωτοχρονιάς, στήνοντας όμορφα, γιορτινά τραπέζια, αποχαιρετώντας όλοι μαζί «τον παλιό τον χρόνο»…

 

Καθαριότητα – ΣΔΑΝΞ

Στον αύλειο χώρο που φιλοξενεί την Καθαριότητα και τον Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων, τα μαγκάλια άναψαν από νωρίς. Το γλέντι μόλις είχε ξεκινήσει με τη βοήθεια εκλεκτού ψημένου κρέατος, κρασιού και τσίπουρου -που τιμήθηκαν δεόντως- χορού και ευχών για «καλή χρονιά».

 

Στο τραπέζι παρακάθησε ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, που συγχάρηκε τους ανθρώπους της Καθαριότητας για το δύσκολο έργο που επιτελούν σε καθημερινή βάση, κάτω από αντίξοες συνθήκες. Σημείωσε ότι το έργο τους θα υποστηριχθεί δραστικά με την προμήθεια του νέου σύγχρονου εξοπλισμού που θα αναμορφώσει ριζικά τον στόλο του Δήμου και θα ενισχύσει τον συνεχή αγώνα της δημοτικής αρχής για τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών στον τομέα της Καθαριότητας και της καθημερινότητας, γενικότερα, που αποτελεί, όπως είπε, βασική προτεραιότητα. Να σημειωθεί ότι μέσα στον Ιανουάριο ολοκληρώνεται η σταδιακή παραλαβή 21 οχημάτων Καθημερινότητας, ενώ το κόστος της προμήθειας έχει καλυφθεί από ίδιους πόρους.

 

Στις εγκαταστάσεις των Τεχνικών Υπηρεσιών

Οι ευχές για «καλοχρονιά» συνεχίστηκαν στις εγκαταστάσεις των Τεχνικών Υπηρεσιών, με τους εργαζόμενους να χαίρονται την όμορφη μέρα, με πολύ και καλό φαγητό, τα απαραίτητα τσουγκρίσματα και γιορτινή διάθεση.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε τα χρόνια πολλά στους εργαζόμενους, μέσα σε κλίμα εγκάρδιο και οικείο, που δημιουργεί η πολύχρονη συνεργασία και η κοινωνική συναναστροφή. Στο τραπέζι των Τεχνικών Υπηρεσιών παραβρέθηκαν μέλη της δημοτικής αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Στο Κολυμβητήριο

Το γιορτινό κλίμα συνεχίστηκε και στον αύλειο χώρο του Κολυμβητήριου, με τους εργαζόμενους να υποδέχονται τον Δήμαρχο με ενθουσιασμό, πολλές θερμές χειραψίες και αγκαλιές.

Ο Δήμαρχος πρώτα θέλησε να δει την πορεία των προγραμματισμένων εργασιών που γίνονται, κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων με στόχο την καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία του και στη συνέχεια, ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, έκατσε με τους εργαζομένους στο γιορτινό τραπέζι.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ακριβότερα κατά 33% τα διόδια στην Εγνατία

Περίπου 5 ευρώ επιπλέον η διαδρομή Ξάνθη -Θεσσαλονίκη με επιστροφή – Στο τέλος της ε…