Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Για 2η χρονιά οι «Γυναίκες της Αγάπης» απλώνουν «χέρι» αλληλεγγύης τις γιορτές

Για 2η χρονιά οι «Γυναίκες της Αγάπης» απλώνουν «χέρι» αλληλεγγύης τις γιορτές

0

Μέσω του Συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών καλούν σε δωρεές τροφίμων, βιβλίων και παιχνιδιών με αποδέκτες ευπαθείς οικογένειες συμπολιτών μας

Οι «Γυναίκες της Αγάπης» του Συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ», ενώνουν τις ευχές τους για να ακουστούν και να πραγματοποιηθούν με την δική μας Αγάπη και Ευαισθησία προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη τις Άγιες αυτές ημέρες των Χριστουγέννων.

Περιμένουν τις δωρεές μας σε τρόφιμα (βιβλία και παιχνίδια όσοι μπορούν) για να αποδείξουμε τα βαθιά αισθήματα φιλανθρωπίας και ευσπλαχνίας που με αυτά ελπίζουμε να γίνει ο κόσμος λίγο καλύτερος.

Το μήνυμά τους:» Ημέρες ΑΓΑΠΗΣ-ΕΛΠΙΔΑΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Σας περιμένουμε στο ξύλινο σπιτάκι της πλατείας Ελευθερίας για 2η χρονιά. Ας προσφέρει ο κάθε ένας από εμάς, ότι μπορεί, ώστε να γεμίσουμε το γιορτινό τραπέζι των ευπαθών οικογενειών και να χαρίσουμε Χαρά κι Ελπίδα. Ας γίνει το λίγο του καθενός από εμάς, το πολύ για όλους αυτούς. Σας περιμένουμε κάθε μέρα έως την Πρωτοχρονιά στο ξύλινο σπιτάκι».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κάλεσμα αλληλεγγύης και ανθρωπιστικής βοήθειας από τους Μητροπολίτες της Θράκης για τους πληγέντες από το σεισμό στην Τουρκία

Συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης έως την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου   Έκκληση για αλλη…