Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ «Γεύμα στο Σκοτάδι» με την Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Θράκης

«Γεύμα στο Σκοτάδι» με την Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Θράκης

0

Οι… συνδαιτημόνες βίωσαν για λίγο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα άτομα με προβλήματα όρασης

Το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, λόγω της Παγκόσμιας Ημέρας ΑΜΕΑ, ο Σύλλογός μας, ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ, με αντιπροσωπεία από μέλη του ΔΣ, τον αρχηγό της Ανδρικής μας Ομάδας, κ. Χαράλαμπο Σαββουλίδη, παίχτες της Ακαδημίας μας και τον προπονητή μας,  κ. Μιχάλη Σιδηρόπουλο, τιμώντας την ημέρα, συνέδραμε ώστε να πραγματοποιηθεί στην ταβέρνα “Το Πέρασμα”, από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο, Τυφλών, Περιφερειακή Ένωση Θράκης, “Γεύμα στο σκοτάδι”.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί εκπρόσωποι φορέων της πόλης μας, όπως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθωρίου, Παντελεήμων, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Κουρτίδης, ο πρώην Υφυπουργός Οικονομίας κι Ανάπτυξης κ. Στάθης Γιαννακίδης, ο όποιος κάθισε με τη σύζυγό του στο δικό μας τραπέζι τιμώντας μας και ο συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ξάνθης, κ. Γιώργος Χατζηθεοδώρου.

Συγχαρητήρια στον κ. Μποζ Ερσίν, Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Θράκης και σε κάθε μέλος του ΔΣ, γι’ αυτήν τη μοναδική, εξαιρετική πρωτοβουλία που πήρε!

Εμείς, ως ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ, τους δίνουμε υπόσχεση ότι θα είμαστε κοντά τους αρωγοί και συνοδοιπόροι σε ό,τι κι αν κάνουν, με ενσυναίσθηση κι ενδιαφέρον!

Το κυριότερο όμως είναι ότι από αυτήν την συνάντηση πήραμε περισσότερα και δώσαμε λιγότερα, γιατί μας έκανε να βιώσουμε τις δυσκολίες που περνάνε αυτοί οι άνθρωποι!

Οι αθλητές μας κατάλαβαν πώς πρέπει να φέρονται όταν συναντούν ένα άτομο τυφλό ή με προβλήματα όρασης.

Η συμπεριφορά του ανθρώπου πλάθεται και κατακτιέται κυρίως με την πράξη κι όχι με τα λόγια, όταν φορέσεις τα “παπούτσια του άλλου” και προσπαθήσεις να μπεις στη θέση του!

Η Πρόεδρος του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

Αναστασία Νατάσα Μακρή

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνάντηση Κοντού με Σουλεϊμάν για την ένταξη του Δροσερού στο σχέδιο πόλεως

Η συνάντηση έλαβε χώρα την Πέμπτη 11 Απριλίου Συνάντηση με τον δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό…