Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Φιλικό παιχνίδι του Άρη Πετεινού και Ορέστη Ορεστιάδας με τη συμμετοχή του Βασίλη Τοροσίδη

Φιλικό παιχνίδι του Άρη Πετεινού και Ορέστη Ορεστιάδας με τη συμμετοχή του Βασίλη Τοροσίδη

0

Με τον Βασίλη Τορόσιδη να κάνει την έκπληξη αγωνιζόμενος στο πρώτο ημίχρονο με την φανέλα του αγαπημένου του Άρη Πετεινού έγινε σε πολύ θερμό και εορταστικό κλίμα το φιλικό παιχνίδι των “κιτρινόμαυρων” με τον Ορέστη Ορεστιάδας το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι δύο ομάδες που είναι στην κορυφή των πρωταθλημάτων ΕΠΣ Ξάνθης και ΕΠΣ Έβρου έδωσαν ραντεβού στο γήπεδο του Πετεινού κάνοντας μια…πρόβα τζενεράλε μια και αμφότερες θέλουν να δώσουν το παρών στα μπαράζ ανόδου ως πρωταθλητές των Ενώσεων τους.

Στα του αγώνα η ομάδα του Άρη Πετεινού σε ένα πολύ καλό παιχνίδι παρά τις αρκετές απουσίες που είχαν αμφότερες οι ομάδες,  επικράτησε με 2-1 του Ορέστη χάρις τα τέρματα των Κουτσομιχάλη και Εφέντη ενώ για την ομάδα της Ορεστιάδας μείωσε ο Σταματόπουλος.

Πέρα από τον Βασίλη Τορόσιδη με τα “κιτρινόμαυρα” αγωνίστηκε και ο ξανθιώτης αμυντικός της Βενέτσια, Γιώργος Καραγιαννίδης που βρίσκεται στην Ξάνθη για τις γιορτές και είχε την ευκαιρία να κρατηθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Μετά το τέλος του αγώνα η ομάδα του Πετεινού σε ταβέρνα του χωριού έκανε σε πολύ θερμό κλίμα το τραπέζι στην ομάδα του Ορέστη που απόλαυσε την φιλοξενία των ξανθιωτών.

Πηγή:  Sport addict

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…