Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ενθουσιασμός, χαμόγελα και αλληλεγγύη στο μπαζάρ του 7ου Γυμνασίου

Ενθουσιασμός, χαμόγελα και αλληλεγγύη στο μπαζάρ του 7ου Γυμνασίου

0

Μαθητές και εκπαιδευτικοί εργάστηκαν μεθοδικά, με δημιουργικότητα και μεράκι ώστε να στείλουν τις δικές τους ευχές και να στηρίξουν συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 9/12 με επιτυχία και ενθουσιασμό το φιλανθρωπικό μπαζάρ του 7ου Γυμνασίου Ξάνθης. Μια φιλόδοξη πρωτοβουλία μαθητών της Γ΄Γυμνασίου που κατάφερε να εμπνεύσει, να κινητοποιήσει και να ενώσει μαθητές και καθηγητές του σχολείου.

Η ταλαντούχα και ορεξάτη ομάδα των μαθητών του και η δυνατή και δεμένη ομάδα των εκπαιδευτικών του σχολείου, μεταφέροντας τις εντυπώσεις τους από τη διοργάνωση σημείωσαν: «καθένας με το ταλέντο του και όλοι μαζί ενωμένοι εργαστήκαμε με μεράκι για περισσότερο από ένα μήνα και δημιουργήσαμε κεράκια, στολίδια, γούρια, κοσμήματα και πολλά πολλά γλυκίσματα, όλα ιδιαίτερα υψηλής αισθητικής. Αξιοποιήσαμε ένα γουστόζικο και γιορτινό σπιτάκι στην «Ευχούπολη» και για δύο ημέρες στήσαμε το μπαζάρ μας προσφέροντας τις δημιουργίες μας σε γονείς, φίλους και συμπολίτες. Το πιο «τολμηρό» τμήμα του σχολείου πλαισίωσε μουσικά την εκδήλωσή μας με Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και δημιούργησε την όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα που έζησαν όσοι βρέθηκαν την Παρασκευή το πρωί στην Ευχούπολη. Εκφράζοντας και τις ευχαριστίες μας για τη φιλοξενία, μαθητές μας επισκέφτηκαν το Δημαρχείο όπου έψαλαν τα κάλαντα στον Δήμαρχο κο Τσέπελη. Γεμάτοι ικανοποίηση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου μας, τους γονείς, τους φίλους και φυσικά τους συμμαθητές μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Υποσχόμαστε σε όλους ότι πολύ σύντομα τα έσοδα θα αποδοθούν σε σωματεία της πόλης που στηρίζουν τους συνανθρώπους μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το Δ’ ΣΣ τίμησε τη «Μάχη των Οχυρών» παρουσιάζοντας το τιτάνιο έργο και το σθεναρό αγώνα

Πραγματοποιήθηκε επετειακή εκδήλωση με κατασκευαστικά στοιχεία για τα οχυρά, αλλά και τη σ…