Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Δωρεάν Διαδικτυακές Διαλέξεις από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για Σχολικούς Ψυχολόγους, Εκπαιδευτικούς και Γονείς της Ξάνθης

Δωρεάν Διαδικτυακές Διαλέξεις από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για Σχολικούς Ψυχολόγους, Εκπαιδευτικούς και Γονείς της Ξάνθης

0

Με θεματικές τα παιδιά και το διαδίκτυο, καθώς και το σχολικό εκφοβισμό

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποιεί Δωρεάν Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για σχολικούς ψυχολόγους, εκπαιδευτικούς και γονείς του Νομού Ξάνθης, με στόχο την παροχή ψυχολογικής και κοινωνικής υποστήριξης σε παιδιά και οικογένειες. Το εκπαιδευτικό σεμινάριο υλοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Το σεμινάριο αποτελείται από δύο συνεδρίες και συγκεκριμένα η πρώτη συνεδρία με θέμα «Ασφάλεια Στον Διαδικτυακό Κόσμο. Τι Συμβαίνει … Πίσω Από την Οθόνη;;;»  θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 16:00 μ.μ. – 18:00 μ.μ., ενώ η δεύτερη συνεδρία με θέμα «Εκφοβισμός στο Σχολείο;;; Μίλα Τώρα» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:00 μ.μ. – 20:00 μ.μ. Η συμμετοχή των σχολικών ψυχολόγων, των εκπαιδευτικών και των γονέων στο σεμινάριο είναι δωρεάν, ενώ υπάρχει η δυνατότητα παροχής βεβαίωσης συμμετοχής.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, κατόπιν έγκρισης από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και αναγνωρίζοντας τον καθοριστικό ρόλο της πρόληψης στη σχολική κοινότητα, ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, διατηρεί την επικοινωνία του με την εκπαιδευτική κοινότητα και στοχεύει στην ενίσχυση των εκπαιδευτικών μέσω της ενεργής συμμετοχής τους σε προγράμματα πρόληψης και ευαισθητοποίησης.

Το παρόν εκπαιδευτικό σεμινάριο αποτελεί μέρος μίας σειράς δράσεων που υλοποιούνται από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο του έργου «INTERSYC II».  Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και γονείς με στόχο την πρόληψη και την ενημέρωση αναφορικά με το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού.

Πληροφορίες Συμμετοχής

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο από τον Οργανισμό «Το  Χαμόγελο του Παιδιού» με θέμα : «Ασφάλεια Στον Διαδικτυακό Κόσμο. Τι Συμβαίνει … Πίσω Από την Οθόνη;; Εκφοβισμός  στο Σχολείο;;; Μίλα Τώρα» θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Webex/ΖΟΟΜ, στο πλαίσιο του έργου «INTERSYC II».

  • «Ασφάλεια Στον Διαδικτυακό Κόσμο. Τι Συμβαίνει … Πίσω Από την Οθόνη;;;

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 16:00 μ.μ. – 18:00 μ.μ.  Μπορείτε να συμμετάσχετε πραγματοποιώντας την εγγραφή σας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://hamogelo.webex.com/hamogelo/j.php?RGID=r33e66820cd92551ba441c3e287e54619 (εγγραφή μέσω WEBEX/ZOOM) και συμπληρώνοντας τα παρακάτω στοιχεία: Meeting Number: 2730 883 4288 & Meeting Password: Intersyc123.

  • Εκφοβισμός στο Σχολείο;;; Μίλα Τώρα»

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:00 μ.μ. – 20:00 μ.μ. Μπορείτε να συμμετάσχετε πραγματοποιώντας την εγγραφή σας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://hamogelo.webex.com/hamogelo/j.php?RGID=rcbfa6e4ea8dd40f4ecb787cbb3c74639 (εγγραφή μέσω WEBEX/ZOOM) και συμπληρώνοντας τα παρακάτω στοιχεία:  Meeting number: 2732 455 2900 & Meeting Password: Intersyc123

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πασχαλινό BAZAAR από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Ν.Ξάνθης

Την Κυριακή 02/04 από τις 10:00 το πρωί έως τις 15:00 στο ξενοδοχείο Elisso Ο Σύλλογος Καρ…