Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Διαβεβαίωσε τον Σ. Τσιλιγγίρη για επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλακών Ξάνθης ο Τ. Θεοδωρικάκος

Διαβεβαίωσε τον Σ. Τσιλιγγίρη για επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλακών Ξάνθης ο Τ. Θεοδωρικάκος

0

Ο βουλευτής ΝΔ Ξάνθης ενημέρωσε με ιδιαίτερη ικανοποίηση ότι το κόστος των εργασιών αναμένεται να ανέλθει σε ένα εκ. ευρώ

 

Τη διαβεβαίωση του Τ. Θεοδωρικάκου ότι θα επαναλειτουργήσει η Σχολή Αστυφυλάκων Ξάνθης έλαβε και δημοσιοποίησε ο βουλευτής ΝΔ Ξάνθης Σ. Τσιλιγγίρης. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση σε σχετική ανάρτησή του αναφέρει: «Με πολλή επιμονή και θέτοντας τα σωστά επιχειρήματα, καταφέραμε την επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων Ξάνθης, μετά από δέκα χρόνια που παραμένει κλειστή. Σήμερα έλαβα τις διαβεβαιώσεις από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Υφυπουργό Λευτέρη Οικονόμου ότι δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες για τη λειτουργία της Σχολής, αφού πρώτα γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις στις κτηριακές υποδομές. Το κόστος προβλέπεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Μετά το πέρας των εργασιών, η Σχολή θα υποδεχθεί πολλαπλάσιους, το επαναλαμβάνω, πολλαπλάσιους εισακτέους.

Η Ξάνθη το αξίζει και ο αγώνας μας δικαιώνεται. Ευχαριστώ θερμά το Γραφείο του Πρωθυπουργού, τους Συνεργάτες του καθώς και τον Υπουργό και Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη. Και δεύτερη παρέμβαση, να τονίσω, ότι ανανεώνεται η σύμβαση για τη λειτουργία του ΠΡΟΚΕΚΑ, στην υφιστάμενη δομή του στην Ξάνθη».

 

 

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Υποψήφιος δήμαρχος Αβδήρων ο Δημήτρης Δόντσος

Ανακοίνωσε την κάθοδο στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο δήμο Αβδήρων με την παράταξη «Άβδηρ…