Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Διαμαντίδης και Τσαρτσαρής βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη για το πρόγραμμα «Τρίποντα στα Σχολεία»

Διαμαντίδης και Τσαρτσαρής βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη για το πρόγραμμα «Τρίποντα στα Σχολεία»

0

«Μαγνήτες» για τα παιδιά οι δύο κορυφαίοι μπασκετμπολίστες

Το κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» της Αλεξανδρούπολης γέμισε χαμόγελα, παιδικές φωνές και πολλά καλάθια, με τον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα Δημήτρη Διαμαντίδη αλλά και τον επίσης διεθνή Κώστα Τσαρτσαρή, να αποτελούν “μαγνήτες” για τα παιδιά της πόλης. Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης φιλοξένησε για τρίτη χρονιά το πρόγραμμα “Τρίποντα στα Σχολεία” του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με μεγάλη επιτυχία.

Αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8-12 ετών έχουν την ευκαιρία με την κατάλληλη καθοδήγηση να αποκτήσουν  καλαθοσφαιρική εκπαίδευση εντός κι εκτός σχολικού περιβάλλοντος και τη σωστή νοοτροπία που απαιτεί ένα ομαδικό άθλημα να αγαπήσουν το άθλημα του Μπάσκετ.

Και ποιος θα μπορούσε να τους δώσει την πιο κατάλληλη καθοδήγηση από τους κορυφαίους του αθλήματος, τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Κώστα Τσαρτσαρή που αποδεχόμενοι την πρόσκληση του δήμου Αλεξανδρούπολης, μαζί με τον καταξιωμένο προπονητή Κώστα Μίσσα,  βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” μαζί με τα παιδιά!

Οι δύο σπουδαίοι αθλητές, καθοδήγησαν τους νεαρούς μπασκετμπολίστες παρουσία και του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, αλλά και του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού Θόδωρου Βουρδόλη.

Το απόγευμα  στο δημοτικό θέατρο Αλεξανδρούπολης, μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους και μίλησαν για το αγαπημένο τους άθλημα, την καλαθοσφαίριση

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…