Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Δέκα απινιδωτές δώρισε η ΔΕΔΑ στο Δ΄ Σώμα Στρατού

Δέκα απινιδωτές δώρισε η ΔΕΔΑ στο Δ΄ Σώμα Στρατού

0

Για τη στήριξη της αναβάθμισης του επιπέδου ιατρικής φροντίδας σε κατοίκους των νομών Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου

Η ΔΕΔΑ, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προχώρησε σε δωρεά 10 απινιδωτών που θα καλύψουν τις ανάγκες του Δ΄ Σώματος Στρατού (ΣΣ) «ΘΡΑΚΗ» και θα αναβαθμίσουν το επίπεδο ιατρικής φροντίδας προς τους κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών των νομών Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου.

Η παράδοση των απινιδωτών έγινε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΔΑ, Μάριο Τσάκα προς τον Διοικητή του Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ», Αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο, σε συνάντηση που είχαν στην έδρα του σχηματισμού στην Ξάνθη, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Τσάκας ενημέρωσε σχετικά με την πρωτοβουλία της εταιρείας να προσφέρει ιατρικό εξοπλισμό για τις ανάγκες του Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ», ενώ αναφέρθηκε στα μεγάλα αναπτυξιακά έργα της ΔΕΔΑ που πραγματοποιούνται στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με την κατασκευή υποδομών διανομής φυσικού αερίου στις πόλεις της Ξάνθης, της Δράμας, της Κομοτηνής, της Αλεξανδρούπολης, της Καβάλας και της Ορεστιάδας.

 

Επίσης, συζητήθηκαν οι δράσεις και η κοινωνική προσφορά του Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ», που καθημερινά δίνει τον αγώνα του για την εκτέλεση της αποστολής του και τη διασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το 15ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) στην Ξάνθη

Θα πραγματοποιηθεί απο τις 19 έως τις 21 Απριλίου υπό την αιγίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστ…