Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αλεξανδρούπολη: Εκτεταμένες επιχειρήσεις για ναρκωτικά με τους αστυνομικούς σκύλους Jack και Laika

Αλεξανδρούπολη: Εκτεταμένες επιχειρήσεις για ναρκωτικά με τους αστυνομικούς σκύλους Jack και Laika

0

Κατασχέθηκαν σχεδόν 180 γραμμάρια κάνναβης συνολικά-Συνελήφθησαν δύο άτομα. Άλλες τρεις συλλήψεις στην Κομοτηνή για μικροποσότητες

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, πέντε άντρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν τρείς ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

160 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης «μυρίστηκε» ο αστυνομικός σκύλος “JACK” σε σπίτι στην Αλεξανδρούπολη

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, σε περιοχή της Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον έναν άντρα, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του με την συνδρομή του αστυνομικού σκύλου “JACK” της ίδιας Υπηρεσίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα συσκευασίες και ποσότητα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 159,8 γραμμαρίων και ένας μεταλλικός θρυμματιστής.

50 γραμμάρια καπνού ανίχνευσε ο αστυνομικός σκύλος “LAIKA” σε δεύτερο σπίτι στην Αλεξανδρούπολη

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Αλεξανδρούπολη, οι ανωτέρω αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο άντρα, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του με την συνδρομή του αστυνομικού σκύλου “LAIKA” της ίδιας Υπηρεσίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με αποξηραμένους κλώνους κάνναβης και καπνό συνολικού βάρους 50 γραμμαρίων, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 18 γραμμαρίων και πέντε θρυμματιστές.

Μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και ένας μεταλλικός θρυμματιστής βρέθηκαν στην Κομοτηνή

Στη τρίτη περίπτωση, στην Κομοτηνή, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής συνέλαβαν τρεις άντρες, διότι τους εντόπισαν στο σπίτι του ενός άντρα όπου κατόπιν σχετικής έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και ένας μεταλλικός θρυμματιστής.

Την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…