Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τρεις νέες συλλήψεις διακινητών στη Θράκη

Τρεις νέες συλλήψεις διακινητών στη Θράκη

0

Κατασχέθηκε νταλίκα – Σύλληψη του ενός διακινητή μετά από καταδίωξη στον οικισμό Μαΐστρου Έβρου

 

Συνελήφθησαν την Πέμπτη, σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου, τρεις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Κομοτηνή, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα, διότι έπειτα από έλεγχο τελωνειακών υπαλλήλων σε φορτηγό (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου) που οδηγούσε, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το πρωί στον οικισμό Μαΐστρου Έβρου, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ακόμη άνδρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει επτά μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε πεζοδρόμιο, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Στην τρίτη περίπτωση, το βράδυ σε αγροτική οδό του οικισμού Δαδιάς Έβρου, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ακόμη άνδρα, διότι οδηγώντας αυτοκίνητο μετέφερε τρεις μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τρία οχήματα.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…