Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τιμή και αναγνώριση στις «Γυναίκες της Ξάνθης» από την ΟΕΒΕ

Τιμή και αναγνώριση στις «Γυναίκες της Ξάνθης» από την ΟΕΒΕ

0

Τιμητική εκδήλωση σε συνδιοργάνωση με το δήμο Ξάνθης το Σάββατο 26/11 στην «Οικία Χατζιδάκι»

Πέντε γυναίκες με σημαντική παρουσία στο κοινωνικοπολιτικό γίγνεσθαι, στον αθλητισμό και στην επιχειρηματικότητα βραβεύονται, με σκοπό η πρωτοβουλία να αποτελέσει θεσμό στα τοπικά δρώμενα

Μετά από 2,5 χρόνια πανδημίας η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ν.Ξάνθης διοργανώνει τιμητική εκδήλωση με θέμα: «Γυναίκες της Ξάνθης» το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 19:00 στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «οικία Μάνου Χατζιδάκι». Την ιδιότητα του συνδιοργανωτή της εκδήλωσης φέρει ο δήμος Ξάνθης.

Σχετικά με την εκδήλωση η Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε. Ξάνθης, Μαίρη Τσιακίρογλου, δήλωσε στο ‘’Ε’’: «Πέντε γυναίκες θα παρουσιάσουν τις δράσεις τους μέσα από τη δική της οπτική η καθεμία. Θα τις τιμήσουμε για την προσφορά τους στην κοινωνία, στην πολιτική ζωή, στον αθλητισμό και στην επιχειρηματικότητα. Μας κέρδισε η καθεμία από το δικό της πόστο! Με λίγα λόγια, αποτέλεσαν πρότυπα ανιδιοτελούς προσφοράς και ευγενούς άμιλλας. Τελικά, απέδειξαν πως η επιχειρηματικότητα είναι γένους θηλυκού!»

«Θα αναδείξουμε γυναίκες της Ξάνθης που απέδειξαν ότι η επιχειρηματικότητα είναι γένους θηλυκού!»
Μαίρη Τσιακίρογλου
Πρόεδρος ΟΕΒΕ Ξάνθης

Επίσης, η κα Τσιακίρογλου, τόνισε: «Θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στην εκδήλωση και εκπρόσωπο της Women Act, μιας Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης που έχει ως στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών, ώστε να αναπτύξουν πλήρως τις κοινωνικές, πολιτισμικές, οικονομικές και επιχειρηματικές δυνατότητές τους».

Καταληκτικά, η κα Τσιακίρογλου επεσήμανε τον ουσιαστικότερο στόχο της εκδήλωσης και σημείωσε: «Επιδιώκουμε η παρούσα εκδήλωση να αποτελέσει θεσμό για τα τοπικά δρώμενα».

Χρύσα Κιατίπη

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …