Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Θερμή υποδοχή στον Βασίλη Παπαδόπουλο από τη δημοτική συνεργασία της αντιπολίτευσης

Θερμή υποδοχή στον Βασίλη Παπαδόπουλο από τη δημοτική συνεργασία της αντιπολίτευσης

0

Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος μετά την ανακοίνωση-τοποθέτηση με τον Μιχάλη Σπανίδη ανακοίνωσε τη συνεργασία του με Μελισσόπουλο-Χατζηθεοδώρου-Λύρατζη

 

Την πρόθεσή του να συμμετέχει ενεργά στην δημοτική συνεργασία των Μελισσόπουλου-Χατζηθεοδώρου-Παπαχρόνη, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επικείμενες εκλογές εξέφρασε ο γνωστός γιατρός Βασίλης Παπαδόπουλος. Μιλώντας στην εφημερίδα «Θράκη», μετά την δημοσιοποίηση της κοινής του ανακοίνωσης-τοποθέτησης με τον Μιχάλη Σπανίδη, ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι η πρωτοβουλία της συνεργασίας, τον αντιπροσωπεύει και ως εκ τούτου επιθυμεί να τη στηρίξει. Πάντως, ο ίδιος απέφυγε να κατηγορήσει ή να αφήσει αιχμές τόσο για τον πρώην επικεφαλής της παράταξης «Αγάπη για την Ξάνθη μας, όσο και για τη στάση των σημερινών συμβούλων του συνδυασμού.

Με δήλωσή του ο Σάββας Μελισσόπουλος υποδέχθηκε θερμά τον Βασίλη Παπαδόπουλο στον συνδυασμό της κοινής εκλογικής καθόδου, θυμίζοντας ότι ήταν ο πιο δημοφιλής δημοτικής σύμβουλος υπό την έννοια ότι έλαβε την πλειοψηφία των σταυρών από όλους τους δημοτικούς συμβούλους και κάνοντας λόγο για μία ισχυρή προσωπικότητα, που άφησε ισχυρό αποτύπωμα στα αυτοδιοικητικά παρά τη σύντομη θητεία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση Μελισσόπουλου αναφέρει: «είναι ιδιαίτερη η χαρά και η τιμή να υποδεχόμαστε στη μεγάλη ΔΗΜΟΤΙΚΗ μας ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ, ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, αλλά κυρίως ως έναν σημαντικό συνεργάτη τον γιατρό Βασίλη Παπαδόπουλο, ο οποίος υπήρξε και ο πλειοψηφών δημοτικός σύμβουλους στις εκλογές του 2019 ανάμεσα σε όλους τους υποψήφιους όλων των συνδυασμών!

Ο Βασίλης είναι ένας άνθρωπος με ισχυρή προσωπικότητα, με ασυμβίβαστο και δυναμικό χαρακτήρα και με άποψη και θέσεις τόσο για τα κοινωνικά, όσο και για τα αυτοδιοικητικά ζητήματα της πόλης και του Δήμου μας!

Η πρόωρη αποχώρησή του από τα δημοτικά συμβούλια, παρά το γεγονός ότι η σύντομη θητεία του άφησε ανεξίτηλο το στίγμα των θέσεων και των απόψεών για σημαντικά ζητήματα της πόλης, παράλληλα δημιούργησε και ένα μεγάλο κενό το οποίο πιστεύω θα καλύψει απόλυτα την ερχόμενη δημαρχιακή περίοδο. Μέσα από μία μεγάλη και πλατιά συνεργασία και συμπόρευση πολλών και διαφορετικών ανθρώπων που έχουν μόνο ένα σκοπό και στόχο, την πρόοδο και την ανάπτυξη της Ξάνθης μας!

Βασίλη, ευχόμαστε καλή συνεργασία και καλή επιτυχία στην προσπάθειά μας και βέβαια σε ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και την τιμή!».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεδρίαση Λογοδοσίας την Παρασκευή 26 Απριλίου στον Δήμο Τοπείρου

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής θεμάτων τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 14.00 Η Ειδική…