Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επιχειρηματικότητα TCS COURIER: Ένα νέο κατάστημα στην Ξάνθη αλλάζει το τοπίο στις υπηρεσίες ταχυμεταφοράς

TCS COURIER: Ένα νέο κατάστημα στην Ξάνθη αλλάζει το τοπίο στις υπηρεσίες ταχυμεταφοράς

0

Γρήγορη, ασφαλής διανομή πάντα σε συνεννόηση με τον πελάτη

«Είμαστε η courier του καθενός, του κάθε πολίτη και όχι μόνο των καταστημάτων» αναφέρει ο κ. Ενγκίν Εφέντη

Ένα νέο κατάστημα της TCS COURIER απέκτησε η Ξάνθη. Η TCS COURIER, μία αναπτυσσόμενη εταιρία στο κλάδο των διανομών ξεφεύγει από τα όρια του νομού Αττικής και έρχεται και στην Θράκη για να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες ταχυμεταφοράς σε ιδιώτες και επαγγελματίες.

Your own partner

Σε συνάντηση που είχαμε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, κ. Ενγκίν Εφέντη, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του καταστήματος, μας ανέφερε ότι η εταιρία ήδη κατέχει τη δυνατότητα να παραδίδει σε κάθε γωνιά της Ελλάδος μέσω συνεργατών έχοντας παρόλαυτα η ίδια τον έλεγχο για τον χρόνο και τον τρόπο παράδοσης. Η συνεννόηση με τον πελάτη αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας της εταιρίας καθώς εκτός από την προσωπική νότα που προσφέρει, ο πελάτης πάντα παραλαμβάνει το δέμα/πακέτο του την ώρα που αυτός επιθυμεί, στον χώρο που αυτός επιλέγει. Με αυτό τον τρόπο πριν φύγει καν η αποστολή του δέματος του πελάτη, έχει εξασφαλιστεί η παράδοση του. Το σύνθημα της εταιρίας «Your own partner» έχει στρατηγική σημασία καθώς όπως τονίζει ο κ. Εφέντη: «Είμαστε η courier του καθενός, του κάθε πολίτη και όχι μόνο των καταστημάτων. Ο καθένας μπορεί να παραγγείλει ένα δέμα από οπουδήποτε, μας δίνει την εντολή και εμείς παραλαμβάνουμε το δέμα εκ μέρους του και το παραδίδουμε με το δικό μας ποιοτικό τρόπο παράδοσης».

Ανταγωνιστικές τιμές και ποιοτικός έλεγχος

Παρότι ο κλάδος των ταχυμεταφορών χαρακτηρίζεται από τεράστιο ανταγωνισμό, ο κ. Εφέντη σημειώνει ότι η TCS COURIER κρατά σε πλήρη ισορροπία την εξίσωση «κόστος-παροχές» και με αυτό τον τρόπο οι τιμές παραμένουν ανταγωνιστικές με προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ενώ την ίδια στιγμή παροτρύνει χαρακτηριστικά όλους τους τυχόν ενδιαφερόμενους «να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες που προσφέρει το κατάστημά μας, αυτό θέλουμε άλλωστε, και να κρίνουν μόνοι τους». Η ΤCS COURIER συνεργάζεται με εξειδικευμένο προσωπικό διανομής που εγγυάται την ασφάλεια αλλά και την ταχύτητα παράδοσης τόσο στις ταχυμεταφορές εντός και εκτός νομού όσο και στις διανομές εντός πόλης.

Ο κ. Εφέντη προσκαλεί όλους τους πολίτες και τις επιχειρήσεις να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες ταχυμεταφοράς που προσφέρει η TCS Courier

Τέλος οι επιστροφές δεμάτων με την TCS COURIER

Το σημαντικό πλεονέκτημα των συγκεκριμένων υπηρεσιών, όπως άλλωστε διατύπωσε και ο ίδιος, είναι ότι ο πελάτης δεν είναι υποχρεωμένος πλέον να εξαρτάται από την εταιρία courier που συνεργάζεται το κάθε κατάστημα καθώς η TCS COURIER μπορεί να αναλάβει την παραλαβή και την παράδοση από οποιοδήποτε κατάστημα, από οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας. Όσον αφορά στις επιστροφές δεμάτων, η εταιρία εξαντλεί όλες τις δυνατότητες που έχει ώστε το δέμα να φτάσει στον παραλήπτη.

Έκπτωση 50% για τους νέους πελάτες με την Partner Card

Οι ιδιώτες κάτοχοι της Partner Card απολαμβάνουν 50% έκπτωση στις υπηρεσίες της TCS Courier

Οι ιδιώτες μπορούν να επωφεληθούν από την συνεργασία με το κατάστημα της TCS COURIER χάριν της Partner Card η οποία προσφέρει 50% έκπτωση στους κατόχους της. Οι διανομές λαμβάνουν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια των ωρών λειτουργίας οι οποίες είναι καθημερινά από τις 9:00π.μ έως τις 8:00μ.μ και το Σάββατο από τις 9:00π.μ έως 1:00μ.μ.


Επικοινωνία

TCS COURIER ΞΑΝΘΗΣ

Ηπείρου 30

Ξάνθη 67100

Τηλ: 25410 63120

FB Page: TCS Courier Xanthi

Email: xanthi502@tcscourier.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επιχειρηματικότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τη χορήγηση σύνταξης σε οφειλέτες – Η απόφαση

Ποιες εκκρεμείς συντάξεις θα δοθούν πρώτα Έτοιμη προς υπογραφή είναι η απόφαση για τη χορή…