Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Στη Βουλή ο αποκλεισμός περιοχών της Ξάνθης από το μπόνους 15% στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για νέους»

Στη Βουλή ο αποκλεισμός περιοχών της Ξάνθης από το μπόνους 15% στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για νέους»

0

Επερώτηση στον Υπουργό Περιβάλλοντος από τον Μπαράν Μπουρχάν

 

Στη Βουλή με επερώτηση στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Σκρέκα, φέρνει το θέμα των επιλογών ως προς τις περιοχές της Ξάνθης που εντάσσονται στο πρόγραμμα επιδότησης 15% με το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για νέους» ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Ξάνθης Μπαράν Μπουρχάν.

Ο βουλευτής, με αφορμή τη δημοσιοποίηση των δεδομένων στο πλαίσιο της διαβούλευσης σημειώνει ότι, οι περιοχές που εντάσσονται στο «Bonus Αποκέντρωσης» δεν περιλαμβάνουν την πλειονότητα από τις δημοτικές κοινότητες του Νομού «οι οποίες έχουν όσο τίποτα άλλο την ανάγκη της στήριξης αυτής στο πλαίσιο της κοινωνικής προστασίας για τους πολλούς». Όπως μάλιστα επισημαίνει: «για να διασφαλιστεί η ανάπτυξη στην περιοχή και για να καταπολεμηθεί η αβεβαιότητα απαιτείται κοινωνική και αναπτυξιακή δυναμική και όχι παραγκωνισμός του μεγαλύτερου μέρους της ακριτικής περιοχής του Νομού Ξάνθης».

Ο κ. Μπαράν ρωτά τον υπουργό αν προτίθεται να αποκαταστήσει την αδικία αυτή και να εντάξει και τις υπόλοιπες αποκλεισμένες δημοτικές κοινότητες του Νομού Ξάνθης στο μπόνους της τάξεως του 15% στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για νέους».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στ. Κούλογλου: «Οφείλουμε να πούμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό, κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη επί ΣΥΡΙΖΑ»

Ο δημοσιογράφος και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής, αυτή τη φορά με τη Νέα Αριστερά, παρε…