Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Στελέχωση και εξοπλισμό για την αντιμετώπιση των διακινητών ζητά η Ένωση Αξιωματικών ΕΛΑΣ ΑΜΘ

Στελέχωση και εξοπλισμό για την αντιμετώπιση των διακινητών ζητά η Ένωση Αξιωματικών ΕΛΑΣ ΑΜΘ

0

Μέλη της Διοίκησης συνάντησαν στην Κομοτηνή τον Νέο Γ.Τ. του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Μιχαήλ Καραμαλάκη

 

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη. Επίσης, παρών στη συνάντηση ήταν και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Α.Μ.Θ. Υποστράτηγος κ. Συριτούδης Πασχάλης.

Η αντιπροσωπεία της Ένωσης αποτελούνταν από τον Β΄ Αντιπρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Δραγουδάκη Αναστάσιο, τον Πρόεδρο της Ένωσης Παπαθεμελή Άγγελο, τον Β΄ Αντιπρόεδρο Ζιώγα Γεώργιο και τον Αντιπρόσωπο στην Ομοσπονδία (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) Βασιλειάδη Παναγιώτη. Αρχικά ο Β΄ Αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. και ο Πρόεδρος της Ένωσης καλωσόρισαν τον κ. Καραμαλάκη στην ακριτική μας Περιφέρεια και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Κατόπιν, ακολούθησε ανάλυση των κυριότερων θεσμικών, οικονομικών και ασφαλιστικών ζητημάτων καθώς και των ειδικότερων θεμάτων που απασχολούν τα υπηρετούντα στελέχη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Όπως ενημερώνει η Ένωση, «ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης του αγώνα για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης, ενισχύοντας τις Υπηρεσίες μας τόσο με έμψυχο δυναμικό, όσο και με τον αναγκαίο σύγχρονο εξοπλισμό και μέσα. Ο κ. Γενικός Γραμματέας, έχοντας ευρεία γνώση των ειδικότερων ζητημάτων, ένεκα και της τριετούς του θητείας ως Αρχηγός του Σώματος, δεσμεύτηκε στο πλαίσιο των νέων αρμοδιοτήτων του για τη διευθέτησή τους σε συνεργασία με την πολιτική και φυσική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη».

Μετά το πέρας της συνάντησης ακολούθησε η επίδοση στον Γενικό Γραμματέα αναλυτικού υπομνήματος διεκδικήσεων και αιτημάτων και πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο απονομή τιμής ένεκεν αναμνηστικής πλακέτας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το Δ’ ΣΣ τίμησε τη «Μάχη των Οχυρών» παρουσιάζοντας το τιτάνιο έργο και το σθεναρό αγώνα

Πραγματοποιήθηκε επετειακή εκδήλωση με κατασκευαστικά στοιχεία για τα οχυρά, αλλά και τη σ…