Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επιχειρηματικότητα Soft1 WMS Lite ή πώς να έχετε μια αποθήκη στα χέρια σας

Soft1 WMS Lite ή πώς να έχετε μια αποθήκη στα χέρια σας

0

Όλες οι εργασίες της αποθήκης, μέσα από το tablet ή το κινητό σας!

Η ιστορία είναι γνωστή. Έχετε ήδη οργανώσει στην εντέλεια την αποθήκη σας, έχετε ετοιμάσει τις καταστάσεις σας το απόθεμα έτοιμο να διακινηθεί προς πάσα κατεύθυνση. Αποχωρείτε από τον χώρο της αποθήκης με τη βεβαιότητα του καλά οργανωμένου ανθρώπου και είστε έτοιμοι να κατακτήσετε τις αγορές. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά;

Ξαφνικά, ενώ βρίσκεστε εκτός αποθήκης, σας ζητείται από μία αναφορά για το απόθεμα των προϊόντων. Επιστρέφετε πάλι στην αποθήκη. Ψάχνετε τους καταλόγους, ξαναμετράτε τις κούτες, συμπληρώνετε τα χαρτιά σας, επιστρέφετε και ενημερώνετε για το απόθεμα. Και πόσες τέτοιες διαδρομές θα χρειαστεί να ταξιδέψετε έως το τέλος της ημέρας;

Μακάρι να υπήρχε ένας τρόπος να ελέγχετε την αποθήκη σε πραγματικό χρόνο, από κάθε συσκευή και με απόλυτη ακρίβεια.

Ο τρόπος αυτός υπάρχει και έχει όνομα. Η εφαρμογή της SoftOne, Soft1 WMSLite, φέρνει τη λύση στην παλάμη σας. Με μία σύγχρονη mobile λύση που προσφέρει τη λειτουργικότητα, τον έλεγχο και την ευελιξία που απαιτεί η διαχείριση αποθηκευτικών χώρων και αποθεμάτων, μπορείτε να αναβαθμίσετε άμεσα την επιχείρησή σας. Μέσα από ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας μπορείτε να αυτοματοποιείτε τις εργασίες της αποθήκης, διασφαλίζοντας ταχύτητα και ακρίβεια δεδομένων και αποθεμάτων.

Με το Soft1 WMSLite δεν υπάρχουν όρια στην αυτοματοποίηση των εργασιών.

Μπορείτε να διαχειριστείτε τα είδη σας με κωδικούς παρτίδας, barcode, S/N. Ή μπορείτε να επεξεργαστείτε τις παραγγελίες πωλήσεων στο κεντρικό σύστημα, να καταχωρίσετε νέες και να διαχειριστείτε τις επιστροφές με όλα τα απαραίτητα δελτία αποστολής και παραλαβής. Σκανάρετε κιβώτια, ορίστε ποσότητες, διεκπεραιώστε την πακετοποίηση (packing) και εκτυπώστε δελτίο αποστολής για κάθε κιβώτιο, ακόμα και μέσα από το κινητό ή το τάμπλετ σας, για να φτάσετε το picking των πωλήσεων στο πικ τους. Η παραλαβή αγορών από προμηθευτές με έλεγχο εκκρεμότητας, ο πονοκέφαλος της φυσικής απογραφής των αποθεμάτων σας, η λεπτομερής καταγραφή και υλοποίηση ενδοδιακινήσεων μεταξύ αποθηκών και υποκαταστημάτων, ο έλεγχος τιμών και η επικαιροποίηση τους, αλλά και η ανατροφοδοσία και αναπλήρωση των αποθεμάτων, όλα γίνονται απλά μέσα από την εφαρμογή της SoftOne.

Στη Locs Σύμβουλοι Μηχανικοί γνωρίζουμε πόσο πολύτιμοι είναι οι χρόνοι και οι πόροι κάθε επιχείρησης, για αυτό σας προσφέρουμε εφαρμογές μηχανογράφησης τελευταίας τεχνολογίας. Ελάτε να σας συστήσουμε τον κόσμο της πληροφορίας.

Info

Locs Σύμβουλοι Μηχανικοί

Διεύθυνση: Μιλτιάδου 7, Κομοτηνή, 69132

Δευτέρα-Παρασκευή: 08:30-18:00

Σάββατο: 10:00-14:00

E-mail: info@locs.gr

Τηλέφωνο: +30 2531 0 22522

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επιχειρηματικότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Θραύση στο Μετρό οι «Μοναδικές Γεύσεις της ΑΜΘ»

  Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση – Πέντε συμμετοχές από την Ξάνθη Απόλυτα ικανο…