Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Αφιερώματα Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα η κυκλοφορία του «March of Time» των Coil σε μία cart postale από την chyssalida.gr

Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα η κυκλοφορία του «March of Time» των Coil σε μία cart postale από την chyssalida.gr

0

Η cart postale πρόκειται να κυκλοφορήσει σε 250 αριθμημένα τεμάχια τον Δεκέμβριο του 2022

H chryssalida.gr ανακοίνωσε με μεγάλη χαρά μια ξεχωριστή καλλιτεχνική κυκλοφορία, σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, που δημιουργείται στο πλαίσιο της υποστήριξης του Λαογραφικού & Ιστορικού Μουσείου Ξάνθης. Πρόκειται για μία συλλεκτική cart postale με ειδική χάραξη ώστε να μπορεί να αναπαραχθεί ως αναλογικός δίσκος μουσικής, μικρής διάρκειας. Η cart postale φιλοξενεί ηχητικό υλικό των Coil και φέρει τον τίτλο “March of Time” στο αποκλειστικό Heliostasion edit από τον Danny Hyde, ένα από τα επιζώντα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος, κατά τον χρόνο ηχογράφησης του άλμπουμ τους «Backwards».

Η cart postale θα κυκλοφορήσει σε 250 αριθμημένα αντίτυπα τον Δεκέμβριο του 2022. Την επιμέλεια της έκδοσης έχει η Πειραματική Μουσική Σκηνή της ΦΕΞ και το chrysallida.gr, το οποίο κυκλοφόρησε πέρυσι την ευέλικτη ηχητική σειρά «Ηλιοστάσιον», με το «Soft As The Sun» των Current 93. Το εικαστικό μέρος της κυκλοφορίας βασίζεται σε μια αυθεντική cart postale από το αρχείο του Λαογραφικού & Ιστορικού Μουσείου Ξάνθης που στάλθηκε στις 02/07/1918 από μέλος της οικογένειας Κουγιουμτζόγλου από τη Φιλιππούπολη στην Ξάνθη.

Η κυκλοφορία θα διατίθεται αποκλειστικά από το Λαογραφικό & Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης και τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την υποστήριξη της λειτουργίας του. Λόγω της εκρηκτικής αύξησης του κόστους παραγωγής βινυλίου και συναφών ειδών παγκοσμίως, η τιμή διαμορφώνεται στα 35€, στα οποία συμπεριλαμβάνεται το κόστος της συστημένης αποστολής οπουδήποτε στo κόσμο. Σε περίπτωση αγοράς από το Μουσείο, η τιμή θα είναι 30€.

Οι παραγγελίες υποβάλλονται στο email fexorg@gmail.com και η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά μέσω PayPal στο ίδιο email με τους «φίλους».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αφιερώματα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ολοκληρώθηκε το Εργαστήρι για την «Αντιγόνη» με τον Γιώργο Φραντζολά στο ΙΘΤΠ

Σκοπός του Λογοτεχνικού αυτού Εργαστηρίου ήταν να αναδείξει το φιλοσοφικό, ψυχολογικό και …