Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Πέντε νέες συλλήψεις διακινητών στην ΑΜΘ

Πέντε νέες συλλήψεις διακινητών στην ΑΜΘ

0

Γυναίκες εντοπίστηκε με τέσσερις διακινούμενους κοντά στον οικισμό Αρδανίου. Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για υπόθεση διακίνησης στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης

 

Συνελήφθησαν την Τετάρτη 2-11-2022, σε περιοχές  του Έβρου και της Καβάλας, πέντε διακινητές, όλοι τους ελληνικής υπηκοότητας, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, πλησίον του οικισμού Αρδανίου Έβρου, αστυνομικοί συνέλαβαν μία γυναίκα, διότι οδηγώντας αυτοκίνητο, στερούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης, μετέφερε τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε οδηγό αυτοκινήτου, ο οποίος δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Έπειτα από επιστάμενες έρευνες οι αστυνομικοί εντόπισαν άλλο αυτοκίνητο στην Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης στο οποίο επέβαιναν τέσσερις άνδρες και συνέληφθησαν, διότι όπως προέκυψε ο ένας από αυτούς ως οδηγός του πρώτου οχήματος μετέφερε νωρίτερα παράνομα επτά μη νόμιμους μετανάστες, ενώ οι άλλοι τρεις επιβαίνοντες στο δεύτερο όχημα λειτουργούσαν ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων στο όχημα μεταφοράς των μη νόμιμων μεταναστών.

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών και αναζητήσεων εντοπίσθηκαν οι επτά μη νόμιμοι μετανάστες πλησίον του κόμβου Αγίου Ανδρέα Καβάλας, καθώς επίσης και το όχημα μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών, το οποίο οι συλληφθέντες είχαν αποκρύψει στην περιοχή. Σημειώνεται ότι και οι δύο οδηγοί των παραπάνω αυτοκινήτων στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν τρία ΙΧ, κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…