Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Πέντε νέες συλλήψεις διακινητών και μία καταδίωξη στη Θράκη

Πέντε νέες συλλήψεις διακινητών και μία καταδίωξη στη Θράκη

0

Κατασχέθηκαν τέσσερα οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό

Συνελήφθησαν την Τετάρτη και την Πέμπτη σε περιοχές της Ροδόπης, του Έβρου και της Ξάνθης, οχτώ διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί της Τετάρτης σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής συνέλαβαν μία γυναίκα και έναν άντρα, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε ΙΧ και να μεταφέρουν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τρεις μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι της ίδια ημέρας στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν έναν ακόμη άντρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας πέντε  μη νόμιμους μετανάστες.

Στη τρίτη περίπτωση, το πρωί της ίδιας ημέρας στην Εθνική Οδό Αρδανίου- Ορμενίου, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν άντρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ  και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη. Ακολούθως, στο πλαίσιο συντονισμένων ερευνών οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν στην Αλεξανδρούπολη δύο συνεργούς του διακινητή, διότι όπως προέκυψε τις προηγούμενες ημέρες μετέφεραν το όχημα μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών στην περιοχή του Έβρου όπου το παρέλαβε ο οδηγός – διακινητής για την προώθηση των τεσσάρων μη νόμιμων μεταναστών.

Τέλος, στην τέταρτη περίπτωση βραδινές ώρες της 9/10-11-2022, στην Εθνική οδό Κομοτηνής – Ξάνθης αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης συνέλαβαν δύο άντρες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε ΙΧ και να μεταφέρουν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τρεις μη νόμιμους μετανάστες.

Και από τις τέσσερις υποθέσεις κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τροχαίο με διακινητή στο Σέλερο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι ατόμων

Το όχημα ήταν δηλωμένο για κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης Συνελήφθη το μεση…