Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πέντε μετάλλια κατέκτησε ο Αθλητικός Σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ «Ανατολική Δύναμη» σε αγώνες στην Χαλκιδική

Πέντε μετάλλια κατέκτησε ο Αθλητικός Σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ «Ανατολική Δύναμη» σε αγώνες στην Χαλκιδική

0

Συμμετείχε με πέντε αθλητές στο Κύπελλο «Σταμάτης Κασσής»

Με πέντε αθλητές συμμετείχε ο Αθλητικός Σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ξάνθης «Ανατολική Δύναμη» Ξάνθης στους αγώνες κυπέλλου «Σταμάτης Κασσής» που διεξήχθη στον Πολύγυρο Χαλκιδικής στις 19 & 20 Νοεμβρίου.

Την 1η μέρα αγωνίστηκαν οι αθλητές Πέτρου Κωνσταντίνος, στην κατηγορία των -45 κιλών παίδων, και Πέτρου Νικόλαος στην κατηγορία -53 κιλών παίδων.

Ο Κωνσταντίνος Πέτρου κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο μετά από μία νίκη, ενώ αγωνίστηκε στην κατηγορία των -49 κιλών ανώτερη κατηγορία λόγω έλλειψης αντιπάλου στα -45κ. Παρότι θα μπορούσε να κερδίσει μετάλλιο άνευ αγώνα λόγω έλλειψης αντιπάλου, τελικά προτιμήθηκε να έχει αγωνιστική συμμετοχή στη μεγαλύτερη κατηγορία και παρότι άπειρος με ελάχιστους αγώνες στο ιστορικό του  και μικρότερος σε ηλικία, είχε εξαιρετική αγωνιστική παρουσία. Ένας πολύ δυνατός μαχητής, ένας έξυπνος, εξελίξιμος αθλητής.

Ο Νικόλαος Πέτρου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο μετά από μία νίκη και πολύ καλή αγωνιστική παρουσία στον 1ο αγώνα και στον 1ο γύρο του δεύτερου αγώνα τον οποίο και κέρδισε αλλά μετά μείωσε την απόδοση του και την προσπάθεια με αποτέλεσμα να ηττηθεί στους επόμενους 2 γύρους.

Τη 2η ημέρα αγωνίστηκαν τρεις αθλήτριες, η Νικολέτα Μίγγου στην κατηγορία γυναικών -62 κιλών, η Στέλλα Νταβτιάν στην κατηγορία κορασίδων -41 κιλών και η Αθανασία Τσιναρίδου στην κατηγορία νεανίδων – 49.

Η Νικολέτα Μίγγου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο μετά από τρείς νίκες και είχε πολύ καλή αγωνιστική παρουσία παρά τις ελάχιστες προπονήσεις. Είναι μία αθλήτρια έμπειρη, μαχήτρια, πάνω απ’ όλα πειθαρχημένη και εργατική. Είναι πρώην πανελληνιονίκης στις νεανίδες.

Η Στέλλα Νταβτιάν  κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο μετά από μία νίκη , πολύ καλή αγωνιστική παρουσία στον 1ο αγώνα όπου αποδείχθηκε πολύ δυνατή μαχήτρια και συνεργάστηκε πολύ καλά με την κόουτς Ματίνα Κατικιώτη, ενώ στον 2ο αγώνα συνέχισε δυναμικά και μαχητικά αλλά δεν κατάφερε να επιδείξει αυτοσυγκράτηση και έχασε τη νίκη.

Η  Αθανασία Τσιναρίδου στην κατηγορία -49 κιλά νεανίδων , κατέκτησε το χάλκινο μεταλλίου μετά από ήττα καθώς δεν έδειξε την απαιτούμενη μαχητικότητα και πίστη στον εαυτό της.

Επόμενος αγωνιστικός στόχος του συλλόγου είναι οι αγώνες της Ε.Τ.Α.Β.Ε. (ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ) στη Θεσσαλονίκη στις 10&11 Δεκεμβρίου 2022.

Επίσης στις αρχές  Φεβρουαρίου 2023 ο αθλητής Κωνσταντίνος Πέτρου θα προετοιμαστεί να συμμετάσχει στους διεθνείς αγώνες που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στη Κωνσταντινούπολη –Τουρκίας στο οποίο η κατάκτηση 1ης ή 2ης δεύτερης θέσης δίνει εισιτήριο για την ένταξη στην Εθνική ομάδα παίδων για συμμετοχή στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες του έτους 2023.

Οι προπονητές Ιωάννης Θεοδώρου , Ματίνα Κατικιώτη και το Δ.Σ του Συλλόγου εύχονται καλή συνέχεια ,υπομονή και επιτυχίες  στους αθλητές-τριες για τους επόμενους αγώνες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …