Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Οι Tales from the Box συμπράττουν με τον Boban Mirkovski για μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσικές εκπλήξεις

Οι Tales from the Box συμπράττουν με τον Boban Mirkovski για μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσικές εκπλήξεις

0

Θα εμφανιστούν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στην Μεγάλη Λέσχη Καβάλας στο πλαίσιο του Cosmopolis Festival

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στη Μεγάλη Λέσχη Καβάλας οι Tales from the Box θα εμφανιστούν σε μια σύμπραξη με τον Boban Mirkovski για μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσικές εκπλήξεις.

Ένα τσέλο, ένα πιάνο κι ένα ακορντεόν. Τρία απ’ τα πιο διαδεδομένα και πιο εύπλαστα όργανα στον κόσμο σ’ ένα μουσικό ταξίδι απ’ το χθες, στο σήμερα. Απ’ τον Bach και τον Mozart, στον Chopin, τον Khachaturian και τον Gershwin. Αλλά κι απ’ τον Freddie Mercury τους Beatles και τον Piazzolla ως τους μεγάλους κινηματογραφικούς συνθέτες του 20ου αιώνα, τον Χατζιδάκι όπως επίσης και σε πρωτότυπες συνθέσεις.

Ο Mirkovski έχει δώσει σόλο παραστάσεις στις ΗΠΑ (Washington DC και SanDiego), Ιταλία (SanDaniele), Τσεχία (Πράγα, Brno και Boskovice), Μάλτα (Valetta), Σερβία (Βελιγράδι), και συμμετέχει σε αξιόλογες συμφωνικές ορχήστρες ανά τον κόσμο.

Οι Tales from the Box με το Θάνο Σταυρίδη στο ακορντεόν και την Στέλλα Τέµπρελη στο τσέλο θα παρουσιάσουν ένα καλειδοσκόπιο εικόνων, ήχων, αναμνήσεων και βιωμάτων μέσα από διαφορετικές ιστορίες. Μουσικές ιστορίες βγαλμένες μέσα απ’ το κουτί που κουβαλάει ο/η καθένας/καθεμία και συνθέτουν το soundtrack της ζωής του/της.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Θα παρουσιαστεί το βιβλίο «ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ» του Γιάννης Στρούμπα στην Κομοτηνή

Την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 στις 18:30 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής Η Δημοτική Βιβλι…