Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο Ιωάννης Καλτσάς νέος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης

Ο Ιωάννης Καλτσάς νέος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης

0

Από την ΚΕ της ΟΝΝΕΔ θα παραμείνει ενεργή η απερχόμενη πρόεδρος Σταυρούλα Μούρκα

Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου δημοσιεύτηκε η ανακοίνωση ανακήρυξης Προέδρων και Υποψήφιων Προέδρων των Νομαρχιακών Επιτροπών της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας (ΟΝΝΕΔ).Όσον αφορά την περιοχή μας νέος Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ξάνθης ορίστηκε ο Ιωάννης Καλτσάς λαμβάνοντας την σκυτάλη από την τέως Πρόεδρο, Σταυρούλα Μούρκα.

Αρχικά, η απερχόμενη Πρόεδρος από τη νέα της θέση ως Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ξάνθης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο Πρόεδρο τονίζοντας ταυτόχρονα πως είναι έτοιμη να εκπροσωπήσει τους νέους της πόλης που μεγάλωσε, με πιο ενεργό και ουσιαστικό ρόλο. Επιπροσθέτως, σε μήνυμά της υπογράμμισε πως στηρίζει το νέο Πρόεδρο και στέκει συνάμα στο πλευρό όλων των μελών της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης, μιας και «ΕΝΩΜΕΝΟΙ είμαστε πάντα πιο ΔΥΝΑΤΟΙ», όπως δήλωσε.

Επίσης, στο μήνυμά της η ιδιαίτερα δραστήρια  τέως πρόεδρος, υπογράμμισε: «μετά από μια γεμάτη και εποικοδομητική θητεία ως Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ν.Ε Ξάνθης, θέλοντας πλέον να εκπροσωπήσω τους νέους της πόλης που μεγάλωσα, με πιο ενεργό και ουσιαστικό ρόλο, αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητά μου για μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ. Με τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν πολλά στελέχη και συνεργάτες, κατάφερα εν τέλει, να εκλεγώ και να έχω πλέον την τιμή να ανήκω στα μέλη της Κεντρικής αυτής Επιτροπής. Η εκλογή μου αυτή βέβαια, καταστατικά, δε μου επέτρεψε να διεκδικήσω εκ νέου τη θέση της Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ν.Ε. Ξάνθης. Συνεχίζουμε πιο ενωμένοι από ποτέ το δύσκολο έργο μας στηρίζοντας το όραμα του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Ορφέα Γεωργίου, για μια νεολαία που πρωτοστατεί απ΄ άκρη σ΄ άκρη σε κάθε γωνιά της Ελλάδος».

Συμπληρωματικά, ο νέος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης, Ιωάννης Καλτσάς ως θερμός υποστηρικτής της πρωτοπορίας, επισημαίνοντας πως αποτελεί μεγάλη τιμή η ανάληψη αυτής της θέσης ευχαρίστησε την Σταυρούλα Μούρκα για όλη την προσφορά της ευχόμενος καλή δύναμη στο δύσκολο έργο της και καλή επιτυχία(«είναι δεδομένη», είπε).

Το μήνυμά του: «Δεν είναι ώρα για λόγια παρά μόνο για πράξεις, αυτό έχω μάθει να κάνω από τα φοιτητικά χρόνια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Οικονομικών Επιστημών Κομοτηνής μέχρι σήμερα στην ΟΝΝΕΔ Ξάνθης! Ελπίζω και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να ανεβάσουμε την Ξάνθη ακόμα ψηλότερα!»

Χρύσα Κιατίπη

chkiatipi@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεδρίαση Λογοδοσίας την Παρασκευή 26 Απριλίου στον Δήμο Τοπείρου

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής θεμάτων τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 14.00 Η Ειδική…