Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Νέο μπαράζ συλλήψεων διακινητών στην ΑΜΘ

Νέο μπαράζ συλλήψεων διακινητών στην ΑΜΘ

0

Συνελήφθησαν επτά διακινητές σε Ροδόπη, Έβρο και Δράμα- Σε τρεις περιπτώσεις οι οδηγοί ΙΧ εντοπίστηκαν χωρίς δίπλωμα, σε μία ο διακινητής συνελήφθη μετά από καταδίωξη

Συνελήφθησαν στις 23 και 24-11-2022, σε περιοχές της Ροδόπης, του Έβρου και της Δράμας, επτά διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί της Τετάρτης  στον ανατολικό κόμβο της Εγνατίας Οδού Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο άντρες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε βανάκι και να μεταφέρουν πέντε μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός του οχήματος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί συνέλαβαν ακόμη έναν άντρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει τρεις μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ ακολούθως το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Επίσης, το μεσημέρι στον οικισμό Φερών Έβρου, αστυνομικοί συνέλαβαν μία γυναίκα, διότι ως οδηγός ΙΧ  μετέφερε τρεις μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τέταρτη περίπτωση, το βράδυ της Τετάρτης στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άντρες, διότι επιβαίνοντες σε ΙΧ μετέφεραν έξι μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός του οχήματος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στην πέμπτη περίπτωση, βραδινές ώρες της 23/24-11-2022 στην Εθνική Οδό Δράμας – Καβάλας, αστυνομικοί συνέλαβαν ακόμη έναν άντρα, διότι οδηγώντας ΙΧ μετέφερε τέσσερις  μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν πέντε οχήματα, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τροχαίο με διακινητή στο Σέλερο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι ατόμων

Το όχημα ήταν δηλωμένο για κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης Συνελήφθη το μεση…