Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Νέα καταδίωξη διακινητή στον Έβρο

Νέα καταδίωξη διακινητή στον Έβρο

0

Συνολικά πέντε άτομα συνελήφθησαν για διακίνηση μεταναστών το Σάββατο σε περιοχές του Έβρου

Συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου σε περιοχές του Έβρου, από αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, πέντε διακινητές, οι οποίοι εμπλέκονται σε δύο διαφορετικές υποθέσεις μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, σε αγροτική περιοχή του πλησίον του οικισμού Νίψας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει παράνομα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.  Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ μετά την ακινητοποίηση του οχήματος τράπηκε πεζός σε φυγή, αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ μεταφέροντας παράνομα πέντε μη νόμιμους μετανάστες. Επιπλέον, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν ο οδηγός άλλου ΙΧ και δύο γυναίκες που επέβαιναν στο όχημα, διότι όπως διαπιστώθηκε λειτουργούσαν ως προπομποί για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων στο όχημα μεταφοράς των μη νόμιμων μεταναστών.

Σημειώνεται ότι και οι δύο οδηγοί των παραπάνω αυτοκινήτων στερούνται αδειών ικανότητας οδήγησης. Κατασχέθηκαν τρία ΙΧ, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη διακινητή κοντά στο Σουφλί

Μετέφερε με ΙΧ πέντε παράτυπους μετανάστες  Συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης στον νότιο κόμβ…