Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης: Εκτός του “ΕΞΟΙΚΟΝΟΝΩ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ” δήμος Μύκης και Σταυρούπολη

ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης: Εκτός του “ΕΞΟΙΚΟΝΟΝΩ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ” δήμος Μύκης και Σταυρούπολη

0

Κριτική στην κυβέρνηση από την τοπική οργάνωση. Ζητά ουσιαστικά κίνητρα εγκατάστασης στην ΠΑΜΘ

Κριτική στην κυβέρνηση και μομφές για σκοπιμότητες αφήνει η ΝΕΑ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης με αφορμή την ανακοίνωση της διαβούλευσης του προγράμματος “ΕΞΟΙΚΟΝΟΝΩ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ”, όπου απουσιάζουν οι περιοχές σχεδόν όλου του δήμου Μύκης και η Σταυρούπολη. Η σχετική ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης αναφέρει: «η ευαισθησία της κυβέρνησης για την ακριτική Θράκη περιορίζεται σε επικοινωνιακού τύπου κινήσεις. Η σύσταση της περιβόητης και απολύτως αναγκαίας Διακομματικής Επιτροπής για τη Θράκη, αντί για αναπτυξιακός μοχλός, γίνεται μία ακόμη ευκαιρία ώστε τα στελέχη της Ν.Δ. να συναντηθούν και να φωτογραφηθούν.

Στο πλαίσιο του προγράμματος “ΕΞΟΙΚΟΝΟΝΩ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ”, ανακοινώθηκε η προς διαβούλευση λίστα με τις δημοτικές κοινότητες ανά την επικράτεια των οποίων οι κάτοικοι από 18 ως 39 ετών θα δικαιούνται επιπλέον έκπτωση 15%.

Η απουσία πληθώρας ορεινών περιοχών της Θράκης (συγκεκριμένα, από την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης απουσιάζει σχεδόν όλος ο Δήμος Μύκης, όπως και η περιοχή της Σταυρούπολης) εγείρει ερωτηματικά αναφορικά με τα κριτήρια που συντέλεσαν στην κατάρτιση της λίστας αυτής.

Καλούμε την κυβέρνηση να αφήσει τους εμπαιγμούς και να εντάξει στο σχεδιασμό της πολιτικές που θα δώσουν κίνητρα εγκατάστασης στην παραμελημένη Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Κα…