Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μια βόλτα του Χουσεΐν μας φέρνει αντιμέτωπους με το πιο αφιλόξενο πρόσωπο της πόλης μας

Μια βόλτα του Χουσεΐν μας φέρνει αντιμέτωπους με το πιο αφιλόξενο πρόσωπο της πόλης μας

0

Τα καθημερινά προβλήματα της κυκλοφορίας στην πόλη με αμαξίδιο μέσα από ένα αποκαλυπτικό βίντεο του youtuber Χρήστου Γιαννέλη

Με μια πραγματικότητα που όλοι ξέρουμε, αλλά συχνά ξεχνάμε κυκλοφορώντας στην πόλη, μας φέρνει αντιμέτωπους ο youtuber Χρήστος Γιαννέλης, επιχειρώντας μια βόλτα στο κέντρο της πόλης με τον Χουσεΐν και το αναπηρικό του αμαξίδιο.

Ο Χουσεΐν έχει πάντα μαζί του την Κόα, εκπαιδευτικό σκύλο οδηγό που βρίσκεται συνεχώς στα δεξιά του για να τον βοηθήσει σε ράμπες ή μικρά υψώματα. Όπως φαίνεται αποκαλυπτικά στο βίντεο, εκτός από την Κόα ο Χουσεΐν έχει πολύ λίγους ακόμη να τον βοηθούν. Οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα έχουν λίγες ράμπες, λίγα επαρκώς φαρδιά πεζοδρόμια και όταν βρίσκουν συχνά αντιμετωπίζουν εμπόδια όπως κάδοι και κυρίως παράνομα σταθμευμένα οχήματα, που παρκάρουν για… λίγο ή πολύ αφήνοντας σε αδιέξοδο τους συνανθρώπους μας που διεκδικούν το αυτονόητο, να μπορούν να κυκλοφορούν στην πόλη.

Στη δωδεκάλεπτη βόλτα τους, ο Χρήστος Γιαννέλης και ο Χουσεΐν συζήτησαν για τα προβλήματα μετακίνησης που συνάντησαν και άφησαν ένα μικρό αναμνηστικό στους οδηγούς που συνεχίζουν να πιστεύουν ότι η πόλη και οι δρόμοι της τους ανήκουν!

Ο youruber για το βίντεο που ανέβασε αναφέρει: «Κάνοντας την καθιερωμένη βόλτα του Χουσεΐν και αντιμετωπίζοντας μαζί του τα προβλήματα που συναντάει καθημερινά για να μετακινείται εντός της πόλης της Ξάνθης  με το αναπηρικό του αμαξίδιο αφήσαμε και αυτοκόλλητο στους μεγαλύτερους γαϊδάρους της ημέρας και διαπίστωσα ποσό δύσκολα περνάει και ελπίζω να γίνει κάτι σύντομα. Γιατί το πρόβλημα είναι γενικό και σίγουρα το αντιμετωπίζουν και αρκετοί γονείς σε μια απλή βόλτα με το παιδικό καροτσάκι».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το Δ’ ΣΣ τίμησε τη «Μάχη των Οχυρών» παρουσιάζοντας το τιτάνιο έργο και το σθεναρό αγώνα

Πραγματοποιήθηκε επετειακή εκδήλωση με κατασκευαστικά στοιχεία για τα οχυρά, αλλά και τη σ…