Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ματαιώνεται η διαγωνιστική διαδικασία για τις μελέτες λειτουργικότητας και ενεργειακής αναβάθμισης της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών

Ματαιώνεται η διαγωνιστική διαδικασία για τις μελέτες λειτουργικότητας και ενεργειακής αναβάθμισης της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών

0

Τίθεται σήμερα ως θέμα για τη λήψη απόφασης στη συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής του δήμου Ξάνθης

Σήμερα, Τρίτη στις 9:30 το πρωί συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Ξάνθης στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας). Θα απασχολήσουν τα παρακάτω ζητήματα:

1ο Θέμα: Έγκριση τού από 1-10-2022 πρακτικού τής Επιτροπής διαγωνισμού τού έργου με τίτλο: «Κατασκευή τεχνικών έργων οδού, αποκατάσταση ζημιών και βελτίωση βατότητας οδικών τμημάτων του Δήμου Ξάνθης» εργολαβία «Βελτίωση βατότητας τμημάτων οδικού δικτύου».

2ο Θέμα: Αποδοχή τής από 21-9-2022 γνωμοδότησης της επιτροπής παραλαβής τού αντικειμένου τής σύμβασης υπηρεσίας με τίτλο: «Υπηρεσίες Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς».

3ο Θέμα : Έγκριση της προμήθειας, επιλογή του τρόπου εκτέλεσης, καθορισμός των όρων της διακήρυξης και επιλογή του κριτηρίου ανάθεσης του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο: «Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού» Αφορά τις ανάγκες του Δήμου Ξάνθης και των Νομικών του Προσώπων για δύο έτη.

4ο Θέμα : Έγκριση μίσθωσης ανάθεσης εξειδικευμένου συνεργείου για την παροχή υπηρεσιών «Εργασίες συντήρησης χλοοτάπητα δημοτικών γηπέδων Ξάνθης».

5ο Θέμα: Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ».

6ο Θέμα: Ματαίωση διαγωνιστικής διαδικασίας, για την επιλογή αναδόχου για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο: «Μελέτες για την εξασφάλιση της λειτουργικότητας και της ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου πολιτισμού ‘Κ. Μπένης’».

7ο Θέμα: Έγκριση ανάθεσης σε ανάδοχο, των υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης μηχανογραφικού εξοπλισμού, δικτυακών και πληροφοριακών υποδομών τού Δήμου Ξάνθης.

8ο Θέμα : Συγκρότηση επιτροπής διερεύνησης τιμών για την προμήθεια ειδών στο πλαίσιο υποβολής αίτησης χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» για την πρόσκληση με κωδικό 08_ΕΠΑΝΕΚ και τίτλο «ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΤΑ», στον Άξονα Προτεραιότητας: 03 «Ανάπτυξη μηχανισμών στήριξης της επιχειρηματικότητας» για το κυρίως υποέργο της πράξης με τίτλο: «Ανάπτυξη Εφαρμογών Έξυπνων Πόλεων και Τεχνολογιών για το Διαδίκτυο των Αντικειμένων (ΙΟΤ) του Δήμου Ξάνθης».

9ο Θέμα: Εγγραφή του Δήμου ως συνδρομητή σε ημερήσιες και εβδομαδιαίες εφημερίδες και περιοδικά.

10ο Θέμα: Διαγραφή ποσών από χρηματικούς καταλόγους.

11ο Θέμα: Έγκριση του αριθμ.πρωτ.27756/3-11-20 πρακτικού κατακύρωσης φανερής μειοδοτικής και προφορικής δημοπρασίας για τη δημιουργία παιδικής χαράς στη Σταυρούπολη.

12ο Θέμα : Λύση μίσθωσης τού αριθμ.44 καταστήματος δημοτικής αγοράς Ξάνθης, αποδοχή αιτήματος ρύθμισης οφειλών και εξουσιοδότηση δικηγόρου τού Δήμου Ξάνθης, για την επίδοση εξώδικης όχλησης σε μισθωτές τού Δήμου Ξάνθης.

13ο Θέμα: Εξουσιοδότηση των δικηγόρων τού Δήμου Ξάνθης, για την παράσταση και την εκπροσώπηση του Δήμου, ενώπιον του Αρείου Πάγου.

14ο Θέμα: Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης, για την κατάθεση προτάσεων & προσθήκης-αντίκρουσης ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης.

15ο Θέμα: Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Ξάνθης, ως συνδιοργανωτή σε εκδήλωση του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Ξάνθης «Xanthi Runners»

16ο Θέμα: Οικονομική ενίσχυση άπορου δημότη.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ευρωεκλογές 2024 – Ανδρουλάκης: Εθνική ανάγκη η πατρίδα μας να αποκτήσει ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση

Όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «Στρατηγικός στόχος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής είναι να οικ…