Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Λεύκιππος: Σπουδαία εμφάνιση και νίκη επί της Ευκαρπίας (78-63) στο Αμοιρίδειο

Λεύκιππος: Σπουδαία εμφάνιση και νίκη επί της Ευκαρπίας (78-63) στο Αμοιρίδειο

0

Ακόμη μια νίκη στο ενεργητικό του πρόσθεσε ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ που νίκησε με 78-63 στo πλαίσιo της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα της Ξάνθης πήρε από τα πρώτα λεπτά το προβάδισμα στο σκορ και δεν το έχασε σε καμία στιγμή της συνάντησης σημειώνοντας έτσι την 5η νίκη στο πρωτάθλημα συνεχίζοντας έτσι να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Παπαδόπουλου μπορεί στο 1ο δεκάλεπτο να μην κατάφερε να πάρει σχετικά μεγάλο προβάδισμα αλλά στο 2ο δεκάλεπτο με όπλο την καλή άμυνα και τις αρκετές επιθετικές λύσεις κατάφερε σταδιακά να ξεφύγει από τον αντίπαλο του και να θέσει τις βάσεις για ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα.

Με τη διαφορά να κυμαίνεται στα όρια των 15-20 πόντων το 3ο και 4ο δεκάλεπτο είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα δίνοντας την ευκαιρία στους προπονητές να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους καλαθοσφαιριστές.

Τα δεκάλεπτα:17-13, 38-25, 61-43, 78-63

Διαιτητές: Ελευθεριάδης – Παπαγεωργίου – Εκίζογλου

Λεύκιππος (Παπαδόπουλος): Μακαρατζής 14(3), Γιοβάνοβιτς 7(1), Παλλάκης 4, Κατσαμούρης 16(2), Τζίμης 5(1), Ευσταθιάδης 8, Μπουτακτσή 2, Δεληγιάννης, Τσίλογλου 3(1), Μαλανδρής, Χρήστου 17(3), Κάλτσος.

Ευκαρπία (Δαδάλας): Βογιατζής 2, Μουρατίδης 7, Κρίτσικας 16(2), Κόκκινος 10(3), Παγώνης 3, Τσίγκας 11(1), Μούμογλου 2, Μπαδής 4, Καπλάνης, Παπουτσής 1, Βάνης 7.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διακρίσεις για ΑΠΟΦΚΑ και Διομήδη στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων

Που έγινε στις Σέρρες την προηγούμενη εβδομάδα Στο κύπελλο χειμερινών ρίψεων αναπτυξιακών …