Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Κλέψαν βανάκι και πινακίδες από την Ξάνθη για διακίνηση μεταναστών

Κλέψαν βανάκι και πινακίδες από την Ξάνθη για διακίνηση μεταναστών

0

Συνελήφθησαν έξι άτομα για υπόθεση διακίνησης στην Εγνατία οδό Κομοτηνής-Ξάνθης λίγες ώρες μετά την κλοπή. Εντοπίστηκαν οκτώ διακινούμενοι στο όχημα

Συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, έξι διακινητές, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο άντρες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε βανάκι και να μεταφέρουν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας οκτώ μη νόμιμους μετανάστες, ενώ οι άλλοι τέσσερις άντρες εντοπίσθηκαν να επιβαίνουν σε ΙΧ, το οποίο λειτουργούσε ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων στο όχημα μεταφοράς των μη νόμιμων μεταναστών.

Σημειώνεται ότι και οι δύο οδηγοί των παραπάνω αυτοκινήτων στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ ο οδηγός που έφερε βανάκι αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι για το βανάκι  και τις πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε έχει δηλωθεί κλοπή στις 28 και 29-10-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Ξάνθης.

Στη συνέχεια, κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…