Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επενδύσεις Η JTI ξεκινά συνεργασία για την εμπορία θερμαινόμενων προϊόντων καπνού Ploom στις ΗΠΑ

Η JTI ξεκινά συνεργασία για την εμπορία θερμαινόμενων προϊόντων καπνού Ploom στις ΗΠΑ

0

Σε κοινοπραξία με την Altria Group

Η Japan Tobacco ανακοίνωσε ότι ο Όμιλος JT έχει συνάψει κοινοπραξία με την Altria Group για την εμπορία προϊόντων θερμαινόμενου καπνού (heated tobacco sticks – HTS) στις ΗΠΑ με συσκευές Ploom. Οι δύο Όμιλοι υπέγραψαν ένα μακροπρόθεσμο, μη δεσμευτικό παγκόσμιο Μνημόνιο Κατανόησης για τη διερεύνηση εμπορικών ευκαιριών για ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δυνητικά μειωμένου κινδύνου (ΠΜΚ). Αποκλειστικό «όχημα» της κ/ξ, υπεύθυνο για την εμπορευματοποίηση των σημερινών και μελλοντικών προϊόντων θερμαινόμενου καπνού στις ΗΠΑ που ανήκουν και αναπτύσσονται από οποιοδήποτε μέρος, είναι η Horizon Innovations LLC (Horizon).

«Ως μέρος της στρατηγικής μας εστίασης στα προϊόντα θερμαινόμενου καπνού (HTS), είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που λανσάρουμε τη μάρκα Ploom στις ΗΠΑ, τη μεγαλύτερη αγορά ΠΜΚ στον κόσμο σε αξία, μέσω της συνεργασίας μας με την ηγέτιδα της αγοράς, Altria.  Ανυπομονούμε επίσης να συνάψουμε μια μακροπρόθεσμη στρατηγική συνεργασία με την Altria για να διερευνήσουμε περαιτέρω τις παγκόσμιες εμπορικές ευκαιρίες στην κατηγορία ΠΜΚ. Πιστεύω ακράδαντα ότι αυτή η συνεργασία θα αυξήσει τις παγκόσμιες δυνατότητες μείωσης της βλάβης για τους ενήλικες καταναλωτές και θα προσδώσει μεγαλύτερη αξία στον Όμιλο JT και την Altria», δήλωσε ο Masamichi Terabatake, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου JT και  Πρόεδρος της καπνοβιομηχανίας.

«Με τη δημιουργία αυτής της κοινοπραξίας,  συνδυάζουμε  τις δυνατότητες μάρκετινγκ, καινοτομίας, έρευνας και ανάπτυξης και επιστήμης που έχει αναπτύξει η JTI με την πάροδο των ετών, με την επιστήμη της Altria, την αμερικανική ρυθμιστική εμπειρία και την τεράστια υποδομή, για να δημιουργήσουμε μια πολύ ισχυρή πρόταση για τον ενήλικο καπνιστή των ΗΠΑ», ανέφερε από την πλευρά του ο Eddy Pirard, Διευθύνων Σύμβουλος της JTI.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επενδύσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΙΕΛΚΑ: Συγκράτηση τιμών στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ τον Μάρτιο

Πού καταγράφηκαν μειώσεις και αυξήσεις Με ρυθμό 0,28% «έτρεξε» ο πληθωρισμός στα προϊόντα …