Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΟ: Πειθαρχική δίωξη σε Μαρινάκη και Βρέντζο για τις δηλώσεις τους μετά το ντέρμπυ με τον ΠΑΟ

ΕΠΟ: Πειθαρχική δίωξη σε Μαρινάκη και Βρέντζο για τις δηλώσεις τους μετά το ντέρμπυ με τον ΠΑΟ

0

Μηνύσεις κατέθεσε ο Ολυμπιακός κατά της ΕΠΟ

Κλιμακώνεται ο πόλεμος μεταξύ της ΕΠΟ και της ΠΑΕ Ολυμπιακού, μετά από το ντέρμπι ΠΑΟ- Ολυμπιακού, ενώ τις εντονότατες διαμαρτυρίες των «ερυθρολεύκων» για τη συνολική διαιτησία του Δανού ρέφερι Κέλετ, και κυρίως για τη φάση του πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα, ακολούθησε η προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Η ΕΠΟ από την πλευρά της μέσω του Υπεύθυνου Άσκησης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Κωνσταντίνου Σπυρόπουλου, άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά του Προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και του μέλους του Δ.Σ. Γιάννη Βρέντζου για τα όσα δήλωσαν μετά το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι ερυθρόλευκοι θεωρούν πως το πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, στερώντας τους τη νίκη και ο Γιάννης Βρέντζος κατέθεσε εχθές μηνύσεις κατά των παραγόντων της ΕΠΟ και δη του προέδρου της Ομοσπονδίας Τάκη Μπαλτάκου, όπως είχε εξαγγείλει με ανακοίνωσή της η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ μετά το έκτακτο Δ.Σ. της Τρίτης. Η συγκεκριμένη κίνηση, έρχεται ως συνέχεια των αποφάσεων που είχε λάβει και ανακοινώσει επίσημα η διοίκηση της Πειραϊκής ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κ. Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος των ακολούθων προσώπων.

-Βαγγέλη Μαρινάκη, προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και

-Γιάννη Βρέντζου, μέλους ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός

διότι ως αξιωματούχοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δυσφήμησαν ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν.

η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α παρ. 1, 2α’ και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΠΣ Ξάνθης: Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου σε όλες τις κατηγορίες

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση στα γήπεδα …