Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ενημερωτική εκστρατεία για το «Ελλάδα 2.0» στη Θράκη από το ΟΕΕ και το Υπουργείο Οικονομικών

Ενημερωτική εκστρατεία για το «Ελλάδα 2.0» στη Θράκη από το ΟΕΕ και το Υπουργείο Οικονομικών

0

Με δύο εκδηλώσεις σε Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη

 

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών και την Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης, συνεχίζει την εκστρατεία ενημέρωσης των μελών, λογιστών – φοροτεχνικών και επιχειρήσεων, για τις ευκαιρίες και τις προοπτικές, που αναδύονται από την ορθή αξιοποίηση των πόρων του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με δύο εκδηλώσεις στη Θράκη την επόμενη εβδομάδα.

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης (Βασιλέως Γεωργίου 2Β), την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 17.00, όπου  ομιλητές θα είναι ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης και ο Πρόεδρος του ΟΕΕ, Κωνσταντίνος Κόλλιας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του 1ου Π.Τ. ΟΕΕ, Πασχάλης Δραγανίδης. Τον συντονισμό έχει αναλάβει η δημοσιογράφος, Ειρήνη Τσακίρη.

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και ώρα 17.00 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη εκδήλωση, στην Αλεξανδρούπολη στο ξενοδοχείο Grecotel Astir Egnatia (αίθουσα Σαμοθράκη).

Ομιλητές θα είναι ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης και ο Πρόεδρος του ΟΕΕ, Κωνσταντίνος Κόλλιας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του 1ου Π.Τ. ΟΕΕ, Πασχάλης Δραγανίδης. Τον συντονισμό θα κάνει η δημοσιογράφος  Κυριακή Μπασκάκη.

Οι εκδηλώσεις θα μεταδοθούν, επίσης, ζωντανά από το κανάλι του ΟΕΕ στο YouTube και από τη σελίδα του ΟΕΕ στο Facebook.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Reuters: Μετά από μια δεκαετία «πόνου» η ελληνική οικονομία εκτοξεύεται το 2024

Η ελληνική οικονομία προβλέπεται να αναπτυχθεί με σχεδόν 3% το 2024 «Πριν από μια δεκαετία…