Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Δύο συλλήψεις διακινητών σε περιοχές του Έβρου

Δύο συλλήψεις διακινητών σε περιοχές του Έβρου

0

Επί της Ε.Ο. Ορμενίου – Αρδανίου ο οδηγός του οχήματος παράκουσε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, όμως τελικά ακινητοποιήθηκε

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τρίτης, σε περιοχές του Έβρου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί βανάκι και να μεταφέρει παράνομα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου στο ύψος του οικισμού Προβατώνα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού συνέλαβαν έναν δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί βανάκι μεταφέροντας παράνομα επτά μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ μετά την ακινητοποίηση του οχήματος συνελήφθη.

Στη συνέχεια, κατασχέθηκαν δύο βανάκια και κινητά τηλέφωνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τροχαίο με διακινητή στο Σέλερο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι ατόμων

Το όχημα ήταν δηλωμένο για κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης Συνελήφθη το μεση…