Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Δύο καταδιώξεις διακινητών την ίδια μέρα σε Ροδόπη και Καβάλα

Δύο καταδιώξεις διακινητών την ίδια μέρα σε Ροδόπη και Καβάλα

0

Συνελήφθησαν στην επαρχιακή οδό Ιάσμου-Κοπτερού και στη Ζαρκαδιά Καβάλας

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα, σε περιοχές της Ροδόπης και της Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Στην πρώτη περίπτωση, το πρωί στην επαρχιακή οδό Ιάσμου – Κοπτερού Ροδόπης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν άντρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ, στερούμενο άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ μετά την ακινητοποίηση του οχήματος επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς όμως να τα καταφέρει, αφού ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι στον οικισμό Ζαρκαδιά Καβάλας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο άντρα, διότι οδηγώντας ΙΧ μετέφερε πέντε μη νόμιμους μετανάστες. Επισημαίνεται ότι αρχικά ο οδηγός – διακινητής δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών στην Εγνατία Οδό και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Τελικά το όχημα κινήθηκε στον παραπάνω οικισμό, όπου εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στον Πέπλο Έβρο συνελήφθη άνδρας που διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

Οι αρχές της Γερμανίας τον αναζητούσαν για αδικήματα κατά της ιδιοκτησίας   Συνελήφθη…